|

Maicon'dan gelecek parayla milli futbolcu transfer edilecek

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Maicon’un satışından elde edeceği gelirle milli futbolcu Kaan Ayhan'ı renklerine bağlayacak.

Haber Merkezi ve
09:50 - 31/07/2020 Cuma
Güncelleme: 10:05 - 31/07/2020 Cuma
Yeni Şafak
Maicon'un Transfermarkt'taki güncel piyasa değeri 4.8 milyon euro.
Maicon'un Transfermarkt'taki güncel piyasa değeri 4.8 milyon euro.

Galatasaray yeni sezon öncesinde stoper transferi için harekete geçti. Savunma hattınında derinliği güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, Fortuna Düsseldorf forması giyen Kaan Ayhan’ı kadrosuna katmayı planlıyor. Milli stoperin Galatasaray’ın önerdiği yıllık ücreti kabul etmesi halinde, sarı-kırmızılılar Bundesliga’dan düşen Fortuna Düsseldorf ile masaya oturacak.


Maicon'dan 3 milyon euro gelecek

Kaan Ayhan transferini, Maicon’un satışından elde edeceği gelirle bitirmeyi planlayan sarı-kırmızılılar, Brezilyalı stoper için Al Nassr kulübüyle anlaşmaya vardı ve oyuncu için 3 milyon euro bonservis bedeli alacak.

Transferle ilgili açıklamalarda bulunan Al Nassr yöneticisi Abdulaziz Ahmed Baghlaf, Brezilyalı oyuncu için anlaşma sağlandığını ve oyuncunun kısa sürede Riyad’a doğru yola çıkacağını söyledi. Maicon’un 2 yıllık sözleşme imzalayacağı ve senelik 1.7 milyon euro garanti ücret alacağı kaydedildi.

Galatasaray’ın bu transferle hem Kaan Ayhan’ı kadrosuna katmayı hem de finansal fair play kuralları içinde kalmayı amaçladığı kaydedildi.



#Galatasaray
#Kaan Ayhan
#Maicon
4 yıl önce