|

Galatasaray-Kasımpaşa: 4-1

Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında ligin flaş takımı Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti. Sarı kırmızılıların gollerini Eren Derdiyok, Gary Rodrigues (2) ve Serdar Aziz attı. Kasımpaşa'nın tek golü Diagne'nin penaltısından geldi. Galatasaray'ın 18 yaşındaki oyuncusu Ozan Kabak ise sergilediği performansla futbol kamuoyundan tam not aldı.

Yeni Şafak
22:52 - 14/09/2018 Cuma
Güncelleme: 23:09 - 14/09/2018 Cuma
Yeni Şafak
Galatasaray, Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti.
Galatasaray, Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti.

Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasının açılış maçında Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti. Sarı kırmızılıların golleri Eren Derdiyok, Gary Rodrigues (2) ve Serdar Aziz'den geldi. Kasımpaşa'nın tek golünü Diagne penaltıdan attı.

Maçtan dakikalar;

6. dakikada Sinan Gümüş driplinglerle rakiplerini geçti ve ceza sahası önündeki Rodrigues’e pasını verdi. Bu futbolcunun sert şutunda top az farkla auta çıktı.

8. dakikada soldan Trezeguet’nin ortasında Diagne topu kontrol etti. Savunmanın ayak koyduğu meşin yuvarlak Popov’un önünde kaldı. Bulgar futbolcunun sert şutunda top direğin dibinden auta çıktı.

27. dakikada Popov sağdan bindirip ceza sahası içine ortasını yaptı. Savunmanın arasından yükselerek kafayı vuran Pavelka, topu üstten auta gönderdi.

44. dakikada kazanılan serbest vuruşu sol kanattan İlhan kullandı. Ceza sahası içinde iyi yükselen Pavelka kafayı vurdu ancak top direğin dibinden dışarı gitti.

İkinci yarıda gol yağmuru

İkinci yarıda Aslantepe'de başlayan yağmur, daha sonra yerini gol sağanağına bıraktı. 55'te Eren Derdiyok perdyi açarken 58'de Rodrigues farkı ikiye çıkardı. 65. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Garry Rodrigues, jeneriklik bir golle skoru 3-0'a getirdi. 76. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Diagne, Kasımpaşa'yı ümitlendirse de bir dakika sonra sahneye çıkan Serdar Aziz maçın skorunu ilan etti.


#​Galatasaray
#Kasımpaşa
6 yıl önce