|

Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'nun maaşına zam yapacak

Galatasaray'da 2 yıl önce 5 yıllık sözleşme imzalanan ve Avrupa kulüplerinin peşinde olduğu Kerem Aktürkoğlu'nun yıllık maaşı 8 milyon TL'den 20 milyon TL'ye çıkarılacak. Yeni mukaveleye 25 milyon euroluk çıkış maddesi konulacak.

Haber Merkezi
10:08 - 25/01/2023 Çarşamba
Yeni Şafak
Kerem Aktürkoğlu bu sezon 23 maçta, 8 gol ve 3 asistle oynadı.
Kerem Aktürkoğlu bu sezon 23 maçta, 8 gol ve 3 asistle oynadı.

Galatasaray'da son haftalardaki formuyla yeniden göze giren Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesi revize edilecek. 2021'de sözleşmesi 2026'ya kadar uzatılarak 850 bin TL'lik yıllık ücreti 8 milyon TL'ye çıkarılan milli futbolcunun, maaşında yeni bir düzeltme yapılacak.


Avrupa kulüplerinin radarında olan 24 yaşındaki oyuncu yapılan görüşmelerin ardından tarafların 1 milyon doların karşılığı olarak yaklaşık 20 milyon TL'ye anlaştığı öğrenildi.


İspanyolca kursu alıyor

Önceki gün Nef Stadyumu'nda Kerem Aktürkoğlu ve menajeriyle bir araya gelen yönetim, maaş düzeltmesiyle birlikte yeni sözleşmeyi 2 yıl daha uzatıp, 25 milyon euroluk çıkış maddesi koymak istiyor. Asıl olan ise Kerem'in gelecek sezon Şampiyonlar Ligi avantajıyla beraber daha yüksek rakamlara satabilmek.


Bu arada Kerem'in, kendisine talip olan Atletico Madrid'de oynamak istediği ve bu nedenle İspanyolca kursu almaya başladığı öğrenildi.





#Galatasaray
#Kerem Aktürkoğlu
#Atletico Madrid
1 yıl önce