|

'Galatasaray Luiz Adriano'yu getiriyor'

Forvet hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın, Milan forması giyen 29 yaşındaki Brezilyalı golcü Luiz Adriano ile anlaştığı iddia edildi.

Yeni Şafak
09:25 - 12/07/2016 Salı
Güncelleme: 06:49 - 12/07/2016 Salı
Yeni Şafak
Galatasaray'ın Brezilyalı golcü Luiz Adriano ile anlaştığı öne sürüldü.
Galatasaray'ın Brezilyalı golcü Luiz Adriano ile anlaştığı öne sürüldü.

Fildişi Sahilli Didier Drogba'yı Galatasaray'a getiren menajer Ceylan Çalışkan'ın katıldığı bir programda verdiği bilgiye göre, sarı kırmızılılar Adriano ile anlaşmaya vardı. Adriano'nun kiralık olarak sarı kırmızılı formayı giyeceği kaydedildi.



Taraftarların kombinelere olan ilgisizliği sebebiyle önemli isimlere yönelen Galatasaray'ın Milan'da forma giyen Brezilyalı golcü ile görüşmelerde bulunduğu belirtildi. İtalyan kulübünde beklendiği kadar etkili bir performans sergileyemeyen futbolcunun da sarı kırmızılılardan gelen bu teklifi kabul ettiği aktarıldı. Piyasa değeri 10 milyon euro olan futbolcu için Galatasaray'ın kiralama formulü üzerinde durduğu ve görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.



'Demba Ba'yı istemediler'

Ceylan Çalışkan, A Spor'da yaptığı açıklamalarda Galatasaray adına Newcastle'da oynarken Demba Ba ile anlaştıklarını ancak o günkü teknik heyetin o transferi istemediğini belirtti. Çalışkan ayrıca Galataasaray'ın Fenerbahçe'nin transfer ettiği Skrtel, Wiel ve Neustader transferlerini gerçekleştirebileceğini ancak Riekerink'in bu transferleri istemediğini belirtti.



Diğer aday Bony

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan bir diğer isim ise Bony. Manchester City'de forma şansı bulmakta zorlanan futbolcu için temaslarda bulunan sarı kırmızılı yönetimin bu transfer için de istekli olduğu ve oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtildi. Bony geçtiğimiz sezon Manchester City formasıyla 26 Premier Lig maçında 4 gol, 3 asist yapma başarısı gösterdi.








#Galatasaray
#Ceylan Çalışkan
#Bony
#Luiz Adriano
8 yıl önce