|

Galatasaray Mauro Icardi transferini resmen duyurdu

Galatasaray Kulübü, geçen sezon kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giyen Arjantinli santrfor Mauro Icardi'nin transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu. Yıldız oyuncu, anlaşmaların tamamlanmasının ardından İstanbul'a geldi.

22:05 - 28/07/2023 Cuma
Güncelleme: 00:52 - 29/07/2023 Cumartesi
Yeni Şafak
Mauro Icardi - Galatasaray
Mauro Icardi - Galatasaray

Arjantinli golcü Mauro Icardi, Galatasaray ile sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi.

Sarı-kırmızılı ekip, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Mauro Icardi'nin bonservisini almak için Fransız ekibi Paris Saint-Germain ile anlaşmaya vardı. Ailesiyle birlikte Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen Arjantinli golcüyü yöneticiler ve çok sayıda taraftar karşıladı.

Icardi: "Bol bol o şarkıyı dinleyeceğiz"

Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mauro Icardi şunları söyledi;

"Geçen sezon eğlendiğimiz gibi bu sezon da çok eğleniriz umarım. Türkiye'nin en büyük kulübündeyim. Burada olduğum için çok mutluyum. Bu sezon da Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük kulübü olduğunu göstermemiz gerekiyor. Maç maç gitmemiz gerekiyor. Geçen sezon da o şekilde şampiyon olduk. Şimdi de böyle yapmalıyız. Birçok gol atacağım. Stadyumda bol bol 'Aşkın Olayım' şarkısını dinleyeceğiz"

Daha sonra alandan ayrılan Icardi ve ailesi konaklayacakları otele doğru hareket etti.

Geçtiğimiz sezonun yıldızıydı

Icardi, sarı-kırmızılı formayla geçen sezon Süper Lig'de 24 müsabakada 22 gol atarken, 2 maçta görev aldığı Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında ise 1 kez fileleri havalandırdı. Arjantinli yıldız, Galatasaray'ın elde ettiği şampiyonlukta önemli rol alan futbolculardan oldu.


#Galatasaray
#Mauro Icardi
#Süper Lig
9 ay önce