|

Galatasaray: Onyekuru için Monaco ile görüştük

Galatasaray Kulübü, Onyekuru transferi için Monaco'ya ücret ödenmediğine dair basında çıkan haberleri yalanlarken aynı zamanda 23 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin uzatılması için bir aydır Monaco ile görüştüklerini fakat, Fransız kulübün kabul etmediğini açıkladı.

Haber Merkezi
14:36 - 8/07/2020 Çarşamba
Güncelleme: 14:53 - 8/07/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Onyekuru bu sezon 12 karşılaşmada 1 gol ve 2 asistle oynadı.
Onyekuru bu sezon 12 karşılaşmada 1 gol ve 2 asistle oynadı.

Galatasaray Kulübü, Monaco'ya geri dönen Onyekuru hakkında açıklamalarda bulundu. Bugün basında çıkan Onyekuru'nun geri dönüşünün Monaco'ya olan transfer ücretinin ödenmediğinden kaynaklandığına dair çıkan haberleri yalanlayan sarı-kırmızılılar, Fransız kulübüne borçları olmadığı açıkladı.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Eski oyuncumuz Onyekuru ve kulübüne borcumuz bulunmamaktadır" ifadeleri kullanıldı.

Monaco, Galatasaray'ın Onyekuru teklifini kabul etmedi

  • Galatasaray Kulübü aynı zamanda yaptığı açıklamada, uzun süredir Onyekuru için Monaco ile görüştüklerini fakat olumlu yanıt alamadıklarını duyurdu. Sarı kırmızılılardan yapılan açıklamada, "Monaco, 1 aylık sözleşme uzatma teklifimizi başından bu yana ısrarla kabul etmemiş ve Onyekuru, bonservisini elinde bulunduran kulübüne geri dönmüştür" ifadelerine yer verildi.


#onyekuru
#Galatasaray
#monaco
4 yıl önce