|

Galatasaray Rize deplasmanında farklı kazandı

Süper Lig’in 10. haftasında Galatasaray deplasmanda Diagne'nin hat-trick yaptığı karşılaşmada Çaykur Rizespor’u 4-0 mağlup etti.

Haber Merkezi
20:56 - 28/11/2020 Cumartesi
Güncelleme: 21:01 - 28/11/2020 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaraylı futbolcuların gol sevinçleri
Galatasaraylı futbolcuların gol sevinçleri

Süper Lig’in 10. haftasında Çaykur Rizespor sahasında Galatasaray’ı konuk etti. Mücadeleyi sarı-kırmızılılar 4-0 kazandı. Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri 45+2. dakikada penaltıdan, 52. dakika ile 79. dakikada Diagne ve 87. dakikada Taylan kaydetti. Ayrıca karşılaşmanın 77. dakikasında Çaykur Rizespor'da Boldrin ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 20’ye yükseltti. Rizespor ise 12 puanda kaldı. Gelecek hafta Galatasaray sahasında Hatayspor’u konuk edecek. Rizespor ise deplasmanda Fatih Karagümrük’ün misafiri olacak.

Oğulcan Çağlayan eski takımına karşı ilk 11'de

Galatasaray'da sezon başında Çaykur Rizespor'dan transfer edilen Oğulcan Çağlayan, sarı-kırmızılı formayla ilk kez eski takımına karşı maça 11'de çıktı. Oğulcan Çağlayan, yeşil-mavili ekip ile sözleşmesini tek taraflı feshetmiş ve Galatasaray'a transfer olmuştu.

Çaykur Rizespor'da tek değişiklik

Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Stjephan Tomas, Atakaş Hatayspor maçı kadrosuna göre yeşil-mavili ekipte tek oyuncu değişikliği ile takımını sahaya sürdü. Yeşil-mavililerde Onur Bulut'un yerine maçta Samudio görev aldı. Rize ekibinde, Kovid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından geçen hafta Hatay deplasmanında yedek başlayan golcü oyuncu Remy ile sakatlığı nedeniyle iki haftadır oynamayan Fernando, yedek kulübesinde yer aldı.


#rizespor
#galatasaray
#canlı
3 yıl önce