|

Taraftarın istediği oldu: Mustafa Cengiz yeniden başkan

Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, 101. dönem yönetimini belirledi. Mevcut başkan Mustafa Cengiz oyların büyük çoğunluğunu alarak sarı kırmızılılarda ikinci kez başkanlık görevine seçildi.

Yeni Şafak ve
17:24 - 26/05/2018 Cumartesi
Güncelleme: 21:26 - 26/05/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Mustafa Cengiz, ikinci kez Galatasaray Başkanı seçildi.
Mustafa Cengiz, ikinci kez Galatasaray Başkanı seçildi.

Galatasaray’da gerçekleşen olağan seçimli genel kurul tamamlandı. En yakın rakibi Dursun Özbek’in 1164 oy önünde bulunan Mustafa Cengiz, Galatasaray’da resmen yeniden başkan seçildi.

Bu sonuçla birlikte Cengiz, Galatasaray’da ocak ayında yapılan olağanüstü seçimli genel kurulun ardından bu seçimden de galibiyetle çıkarak başkanlık görevini sürdürdü.

Sandıklardan çıkan oy sayıları;

  • Mustafa Cengiz: 2525
  • Dursun Özbek: 1361
  • Ozan Korkut: 659
  • Ali Fatinoğlu: 207


Başkan adayları Cengiz'i tebrik etti
  • Galatasaray’da yeniden başkan seçilen Mustafa Cengiz, tebrikleri kabul etti. 4. sandığın açıklanmasının ardından salondan ayrılan Ozan Korkut, 15. sandığın açıklanmasının ardından tekrar salona geldi ve Mustafa Cengiz’i tebrik etti. Galatasaray için hayırlı olmasını dileyen Korkut, "Mustafa Cengiz’i tebrik ederim" ifadelerini kullanarak kısa bir açıklama yaptı. Korkut’un salona tekrar dönerek Başkan Mustafa Cengiz’i tebrik etmesi salonda büyük alkış aldı. Ali Fatinoğlu da 7. sandığın açıklanmasının ardından bir diğer başkan adayı Ali Fatinoğlu da Mustafa Cengiz’i tebrik ederek Galatasaray Lisesi’nden ayrılmıştı. Fatinoğlu’nun bu hareketi de alkış aldı. Bir diğer başkan adayı Dursun Özbek ise oy kullandıktan sonra Galatasaray Lisesi’nin bahçesinde sandıkların açılmasını bekledi. Dursun Özbek, gün boyu bahçede kurmayları ve yardımcılarıyla birlikte beklerken, 11. sandığın açıklanmasının ardından okuldan ayrıldı.

Mustafa Cengiz'in ilk sözleri;



#Galatsaray
#Başkanlık
#Seçim
6 yıl önce