|

Galatasaray-Schalke: 0-0

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, D Grubu'ndaki 3. maçında Almanya temsilcisi Schalke ile 0-0 berabere kaldı. Sarı kırmızılılarda kaleci Fernando Muslera, yaptığı kurtarışlarla maçın yıldızı oldu.

Yeni Şafak
23:51 - 24/10/2018 Çarşamba
Güncelleme: 00:06 - 25/10/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Fernando Muslera, Galatasaray-Schalke 04 maçında yaptığı kurtarışlarla dikkat çekti.
Fernando Muslera, Galatasaray-Schalke 04 maçında yaptığı kurtarışlarla dikkat çekti.

Avrupa kupalarındaki 100. galibiyeti için sahaya çıkan Galatasaray, sahasında Schalke ile 0-0 berabere kaldı

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Henry Onyekuru ve Emre Akbaba da müsabakanın kadrosunda yer almadı. Takımın yedek kulübesinde ise Mariano ve Ömer Bayram'ın yanı sıra İsmail Çipe, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Yunus Akgün ve Muğdat Çelik oturdu.

Maça etkili başlayan temsilcimiz, ilk yarıda topun hakimi olsa da rakip ceza sahasına girmekte zorluk yaşadı. Buna karşın kontra ataklarla tehlike yaratan Schalke'ye Muslera geçit vermedi.

İkinci yarıya iyi başlayan taraf ise konuk Schalke oldu. Bu arada 58. dakikada Alman ekibinin Embolo ile attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal etti.

Fatih Terim, 61'de oyuna ilk müdahelesini yaparken Sinan Gümüş'ün yerine Selçuk İnan oyuna girdi. Daha sonra Muğdat Çelik ve Ömer Bayram'ı da sahaya süren Terim'in bu hamleleri gol için yeterli olmadı ve karşılaşma 0-0 sona erdi.

  • Bu sonuçla Galatasaray 4 puana yükselirken Schalke puanını 5'e çıkardı.





#UEFA
#Şampiyonlar Ligi
#Galatasaray
#Schalke
5 yıl önce