|

Galatasaray teklifini hazırladı Trabzonspor bekliyor

Bursaspor'un sol beki Aziz Behich, Süper Lig'in dev takımlarının gözdesi haline geldi. Avustralya Milli Takımı'nda oynayan ancak Türk statüsünde forma giyebilen Aziz için Galatasaray ve Trabzonspor'un istekli olduğu öğrenildi.

Yeni Şafak
15:09 - 2/01/2018 Salı
Güncelleme: 15:50 - 2/01/2018 Salı
Yeni Şafak
Bursaspor'un sol beki Aziz Behich, ilk yarı performansıyla Avrupa'nın en golcü savunmacısı oldu. (Maicon'la birlikte)
Bursaspor'un sol beki Aziz Behich, ilk yarı performansıyla Avrupa'nın en golcü savunmacısı oldu. (Maicon'la birlikte)

Sol bek arayan Galatasaray ve Trabzonspor'un transfer listesinde Bursaspor'dan Aziz Behich bulunuyor.

Avustralya Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan futbolcunun Türk statüsünde oynuyor olması takımların bu transferde hevesli olmasına sebep oluyor. İlerleyen dönemde yabancı sınırının tekrar devreye girecek olmasından dolayı Galatasaray ve Trabzonspor'un Behich'in transferi konusunda Bursaspor'la görüşeceği belirtildi.

Galatasaray'ın teklifi oyuncu+para
  • Galatasaray'ın kadrosunda bulunan Rumen sol bek Latovlevici'yi Bursaspor'a önerdiği bununla birlikte Aziz Behich'in bonservisi için de bir miktar para teklif edeceği ifade ediliyor.

Trabzonspor Mas'ı bekliyor
  • Boca Juniors'a gitmek istediğini açıklayan Emmanuel Mas'tan gelecek bonservis bedelini bekleyen Trabzonspor'un bu transferin ardından listesindeki isimlerle görüşeceği öğrenilirken Aziz Behich'in durumunu yakından takip ettiği belirtildi.
Aziz Behich'in Türk statüsünde olmasına sebep olan madde;
  • "2015 – 2016 Sezonu Birinci Transfer ve Tescil Döneminin başlangıcından önce başka ülke A Milli Futbol Takımlarını tercih etmiş futbolcular açısından Türkiye A Milli Futbol Takımında oynama uygunluğu şartı aranmaz. Türk vatandaşlığına sonradan geçen yabancılar ise Türkiye A Milli Takımının en az bir resmi müsabakasında oynadıktan sonra bu kapsamda listeye yazılabilirler"

Yeni Şafak Spor Servisi, ilk yarının 11'ini belirledi...

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Galatasaray
#Aziz Behich
#Bursaspor
6 yıl önce