|

Galatasaray'da yeni transfer taraftarları kızdırdı

Galatasaray, bugün Florya'da oynadığı hazırlık maçında Gheorghe Hagi'nin takımı Forul Constanta'ya 3-1 yenildi. Mücadeley takip eden sarı kırmızılı taraftarlar sezon başında transfer edilen Aytaç Kara'ya gösterdiği performans sebebiyle tepki gösterdi.

14:46 - 5/09/2021 Pazar
Güncelleme: 15:40 - 5/09/2021 Pazar
Yeni Şafak
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Constanta maçında oyuncularına sürekli uyarılarda bulundu.
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Constanta maçında oyuncularına sürekli uyarılarda bulundu.

Galatasaray'da sezon başında kadroya katılan isimlerden olan Aytaç Kara, Dinamo Bükreş ve Kasımpaşa ile oynanan hazırlık maçlarında dikkat çeken bir performans sergilemiş ve taraftarların beğenisini kazanmıştı. 28 yaşındaki futbolcu sonrasında oynanan resmi maçlarda formasını kaybetti ve yedek kulübesinde kalmaya başladı. PSV ve St. Johnstone maçlarındaki kötü performansı sonrasında ilk 11'de şans bulamayan oyuncu son oynanan hazırlık maçında da taraftarın tepkisini çekti.

Gheorghe Hagi'nin takımı Forul Constanta karşısında alınan 3-1'lik mağlubiyette sergilediği performansla iyiden iyiye gözden düşen Aytaç Kara ile ilgili sosyal medyada yüzlerce mesaj paylaşıldı.

Öte yandan bazı basın yayın organlarından Aytaç Kara'nın kiralık olarak Süper Lig'den bir takım gönderilebileceği iddia edildi.

Aytaç Kara'nın Forul Constanta maçında Morutan'ın asistinde girdiği ancak değerlendiremediği pozisyon;

Galatasaray-Forul Constanta maçının özeti ve gollerini izlemek için;
#Galatasaray
#Aytaç Kara
#Forul Constanta
3 yıl önce