|

Galatasaray seriyi 23'e yükseltti

Süper Lig 9. hafta karşılaşmasında Galatasaray evinde mücadele ettiği Beşiktaş’ı 2-1’lik skorla mağlup etti. Sarı-kırmızılılar bu maçla birlikte yenilmezlik serisini 23 maça çıkardı.

21:42 - 21/10/2023 Cumartesi
Güncelleme: 21:46 - 21/10/2023 Cumartesi
AA
Süper Lig'de son 8 maçını da kazandı.
Süper Lig'de son 8 maçını da kazandı.

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray evinde mücadele ettiği Beşiktaş’ı 2-1’lik skorla mağlup etti. Sarı-kırmızılılar bu maçla birlikte yenilmezliğine devam etti.


Resmi müsabakalardaki son mağlubiyetini geçtiğimiz sezon Beşiktaş ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada alan aslan, daha sonra Süper Lig’de 15, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 6 ve grup aşamasında da 2 olmak üzere oynadığı 23 mücadeleyi kaybetmedi. Aslan, geride kalan maçlarda 20 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.


Süper Lig'de 8'de 8

Sarı-kırmızılı takım, ligin ilk haftasında Mondihome Kayserispor ile berabere kaldıktan sonra sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Yılport Samsunspor, RAMS Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Bitexen Antalyaspor ve Beşiktaş'ı mağlup etti.


Evinde 21 maçtır yenilmiyor

Ligde taraftarı önündeki son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk karşılaşma olan Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 21 maçı kaybetmedi.


Galatasaray, söz konusu süreçte Seyrantepe'de çıktığı lig karşılaşmalarında 19 galibiyet, 2 beraberlik aldı.









#Galatasaray
#Beşiktaş
#derbi
#yenilmezlik serisi
#galibiyet
6 ay önce