|

Galatasaray'a 19'luk Ribery

Sarı-Kırmızılı kulübün, Partizan forması giyen ve oyun tarzı Ribery'ye benzetilen Andrija Zivkovic transferinde son aşamaya geldiği iddia edildi.

Yeni Şafak
12:53 - 7/01/2016 Perşembe
Güncelleme: 13:02 - 7/01/2016 Perşembe
Diğer

Hücum hattının sağına takviye yapacak olan Galatasaray, bombayı patlatmak üzere… Sarı-kırmızılıların, Fenerbahçe'nin de uzun süredir takip ettiği Partizan'ın 19 yaşındaki kanat oyuncusu Andrija Zivkovic'i renklerine bağlamaya çok yakın olduğu öne sürüldü.



AMK Spor'da yer alan habere göre; Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin mutlaka alınmasını istediği Zivkovic için Partizan ile pazarlıklar son aşamaya geldi. Bonservis konusu çözüldü. Galatasaray, Sırp ekibinin bir sonraki satıştan istediği yüzdeyi düşürmeye çalışıyor.



Ribery'i anımsatıyor

Partizan bir sonraki satıştan yüzde 50 pay isterken, Galatasaray bu oranı yüzde 25-30'lara düşürmeye çalışıyor. Sol ayağını raket gibi kullanan, genelde hücum hattının sağında oynayan Zivkovic, hızı ve kıvrak çalımlarıyla Frank Ribery'yi anımsatıyor.



Bu sezonun ilk yarısında 12 gol 8 asistlik bir performans sergileyen Sırp yeteneği birçok Avrupa devi de takip ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, birkaç yıl içinde yıldızı daha da parlayacağı düşünülen Zivkovic transferiyle geleceğini de garantiye almayı planlıyor.



#Andrija Zivkovic
#galatasaray
#transfer
#Partizan
8 yıl önce
default-profile-img