|

Galatasaray'a gol atmak istiyorum

Hollandalı yıldız dün özel bir uçakla İstanbul'a geldi ve 'F.Bahçe'nin bir parçası olduğum için mutluyum. Burada başarılı olmak için çalışacağım. F.Bahçe'deki günlerimi sabırsızlıkla bekliyorum' dedi. Kuyt bugün Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarların önünde 3 yıllık sözleşmeye imza atacak

00:00 - 21/06/2012 Perşembe
Güncelleme: 02:24 - 21/06/2012 Perşembe
Yeni Şafak
Galatasaray'a gol atmak istiyorum
Galatasaray'a gol atmak istiyorum

Fenerbahçe'nin İngiltere'nin Liverpool takımından transfer ettiği Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt, dün özel bir uçakla İstanbul'a geldi. F.Bahçeli olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Kuyt, 'Buraya gelmeyi dört gözle bekliyordum. F.Bahçe'de olmak büyük bir onur. Artık geleceğe bakıp burada başarılı olmak için çalışacağım' dedi. İstanbul'a daha önce de geldiğini belirten Hollandalı futbolcu, 'F.Bahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu taraftarlarının ne kadar tutkulu olduğunu biliyorum. Fenerbahçe-Feyenoord maçında taraftarların yarattığı ambians beni çok etkilemişti, ortam çok fantastikti. Ben de ileride böyle bir kulüpte forma giyebileceğimi o dönemde düşünmüştüm. Bu tarihin bir parçası olmak ve başarılar, şampiyonluklar kazanmak istiyorum. F.Bahçe'nin bir parçası olmanın mutluluğunu yaşıyorum' diye konuştu. Kuyt, G.Saray ile ilgili bir soruya, 'G.Saray'a karşı iyi oynayıp bir de gol atıp F.Bahçeli olmam gerektiğini biliyorum. Oynadığım kulüplerde hep büyük maçları dört gözle bekledim. G.Saray maçında gol atıp gerçek F.Bahçeli olmak istiyorum' diye yanıt verdi. Kuyt, F.Bahçe'deki günlerini sabırsızlıkla beklediğini kaydederek, 'F.Bahçe'de olmak büyük bir onur' şeklinde konuştu. Kuyt için bugün Şükrü Saracoğlu Stadı'nda imza töreni düzenlenecek. Saat 13.00'te yapılacak imza törenini taraftarlar da izleyebilecek.


Savunma için son aday Vedran Corluka

F.Bahçe'nin Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur'un Hırvat defans oyuncusu Vedran Corluka ile ilgilendiği iddia edildi. 2008'de Manchester City'den 5.5 milyon paund karşılığında Tottenham'a transfer olan 26 yaşındaki defans oyuncusu, İngiliz ekibiyle 6 yıllık sözleşme imzalamıştı. Sözleşmesinin sona ermesine 2 yıl daha olan Corluka, geçen sezon Bayer Leverkusen'de kiralık olarak forma giydi. Güçlü bir fizik yapısıyla dikkat çeken ve defansın her mevkiinde görev yapabilen Corluka, Hırvatistan Milli Takımı'nda da forma giyiyor. 'Charlie' ismiyle de anılan Corluka, Hırvatistan'ın EURO 2012 grup maçlarının tümünde forma giydi.


Metris'te yangın isyanı!

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan İlhan Ekşioğlu'nun tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nde bazı tutukluların Şanlıurfa Cezaevi'nde çıkan yangını protesto etmek için koğuşu yakmaya çalıştıkları öğrenildi. İlhan Ekşioğlu'nun avukatı Muammer Menekşe, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Münferit hadise bastırılmış. Ciddi bir şey yok. Herkesin içi rahat olsun' dedi.


12 yıl önce