|

'Galatasaray'a gol yedirtmeyeceğim'

Galatasaray'ın Boca Juniors Kulübü'nden satın alma opsiyonuyla kiraladığı Guillermo Burdisso, GS TV'ye verdiği röportajda yeni takımdaki hedeflerine değindi.

Taha Güvendi
00:00 - 5/02/2014 Çarşamba
Güncelleme: 22:47 - 4/02/2014 Salı
Yeni Şafak
'Galatasaray'a gol yedirtmeyeceğim'
'Galatasaray'a gol yedirtmeyeceğim'

Saha içindeki amacının takıma gol yedirtmemek olduğunu söyleyen Arjantinli stoper, 'Duran toplarda ileri çıkmayı ve gol atmayı seviyorum ancak ilk görevim Galatasaray'a gol yedirtmemek. Galatasaray'a gelerek önemli bir adım attım. Umarım sezon sonuna kadar iyi iş çıkartırım' ifadelerini kullandı. Yıldız futbolcu, kendisinin transferi için çalışan teknik direktör Roberto Mancini'ye de teşekkür etti, asıl teşekkürü sahada performansıyla vereceğini belirtti.

Veysel: Hayırlısı böyleymiş

G.Saray'a gelmek adına Eskişehirspor'da kadro dışı kalmayı bile göze alan Veysel Sarı, yeni takımında elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi. GS TV'ye Burdisso ile birlikte röportaj veren yıldız futbolcu, 'Demek ki hayırlısı böyleymiş. Eskişehirspor'da olduğu gibi G.Saray'da da kendimi kanıtlamayı çok istiyorum. Hedefim en az 100 maç oynamak' ifadelerini kullandı. Drogba ve Sneijder'den öğrenecek çok şeyi olduğunu kaydeden 25 yaşındaki oyuncu, 'Onlardan ne öğrensek kardır. Mancini'den de öyle. Ligdeki ikinci kulübüm G.Saray, inşallah son kulübüm olur' temennisinde bulundu.

Bursa maçından bir tek Ceyhun

G.Saray, Türkiye Kupası'nda bugün Tokatspor ile deplasmanda karşılaşacak. Teknik direktör Roberto Mancini, Tokatspor'un Drogba'yı şehirlerinde görme ricasına rağmen bütün yıldızlarını İstanbul'da bıraktı. Kafilede, Bursa maçında ilk 11'de oynayanlardan bir tek Ceyhun yer aldı. Muslera, Hakan Balta, Semih, Eboue, Sabri, Melo, Selçuk, Sneijder, Drogba ve Burak götürülmeyen isimler olurken, Telles, Burdisso, Hajrovic, Salih Dursun, Koray Günter, Veysel Sarı, Umut Gündoğan ve Ontivero Mancini'nin tercihleri oldu.

Tokat üzgün!

Drogba ve Sneijder gibi yıldızların Tokat'a götürülmemesi Tokatsporluları üzdü. Teknik direktör Mehmet Şahan, 'Onlar için stada gelecekler hayal kırıklığına uğrayacak' dedi.


10 yıl önce