|

Galatasaray'a Hamit piyangosu

Sakatlığı nedeniyle bu sezon hiçbir maçta forma giyemeyen Hamit Altıntop'un, Katar'a gitmek için izin istediği, Sarı-Kırmızılı kulübün de bir milyon euro karşılığında transferine onay vererek, yarım sezon için ödemesi gereken bir milyon 375 bin euro'dan kurtulacağı iddia edildi.

Yeni Şafak
14:11 - 31/12/2015 Perşembe
Güncelleme: 12:22 - 31/12/2015 Perşembe
Diğer

Galatasaray'da bileti kesilen ve ayrılık kararı alanlar listesine son eklenen isim Hamit Altıntop oldu. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin Tarık, Koray, Jem Paul Karacan, Emre Çolak ve Rodriquez'le ilgili olumsuz raporundan sonra, Hamit Altıntop da gidecekler isimler arasına girdi. Ancak tecrübeli futbolcu bu kararı kendi isteğiyle aldı.



'Galatasaray, 1 milyon 375 bin euro'dan kurtulacak'

Milliyet'te yer alan habere göre; sezon başında hazırlık kampında sakatlanan ve bu sezon hiç forma giyemeyen 33 yaşındaki futbolcu, kulübe başvurarak Katar'a gideceğini söyledi. 6 ay sonra sözleşmesi bitecek olan ve serbest kalacağı bilinen Hamit Altıntop'tan bonservis bedeli olarak 1 milyon euro talep edilecek. Galatasaray ayrıca futbolcuya yarım sezon için ödeyeceği 1 milyon 375 bin euro'dan da kurtulacak.



Böylece Hamit Altıntop'un Galatasaray serüveni 3.5 yılla tamamlanmış olacak. 2012'de Real Madrid'ten 3,5 milyon euro bonservis bedeliyle alınan Hamit, geride kalan bu süreçte maç başı hak edişler hariç 9 milyon 925 bin euro garanti para aldı.





#galatasaray
#hamit altıntop
#katar
#transfer
8 yıl önce