|

Galatasaray'a meydan okudu!

Astana takımının savunma oyuncusu Yeldos Akhmetov, yarın karşılaşacakları Galatasaray'da hiçbir futbolcudan korkmadıklarını söyledi.

Yeni Şafak
17:28 - 29/09/2015 Salı
Güncelleme: 18:27 - 29/09/2015 Salı
AA

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki rakibi Astana'nın defans oyuncusu Akhmetov yarınki maç ile ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.



Akhmetov yarınki maç ile ilgili, "Ne Sneijder ne Podolski ne de bir başka Galatasaraylı futbolcu bizi korkutuyor. Kimin daha iyi oynadığını yarın sahada göreceğiz" değerlendirmesinde bulundu. Türk takımlarını yakından tanıdıklarından bahseden Kazak futbolcu, "Türk takımlarıyla daha önce de birkaç maç yaptık. Çok disiplinliler. Biz de elimizden geleni yapacağız. Amacımız yarınki mücadeleyi kazanmak" şeklinde konuştu.



Akhmetov, kaybettikleri son iki maçtan dersler çıkardıklarını, Şampiyonlar Ligi'nde yapacakları karşılaşmalar için ekstra motivasyona ihtiyaç duymadıklarını sözlerine ekledi.



Astanan'nın muhtemel 11'i

Astana'nın Galatasaray maçına, Eric, Akhmetov, Postnikov, Anicic, Shomko, Canas, Maksimovic, Dzholchiyev, Zhukov, Kethevoama ve Nuserbayev muhtemel ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.



Öte yandan Astana, son antrenmanına maçın oynanacağı Astana Arena'da çıktı. İlk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise Galatasaray maçının taktik çalışmasının yapılacağı bildirildi.



#Yeldos Akhmetov
#galatasaray
#şampiyonlar ligi
#astana
9 yıl önce