|

Galatasaray'a yeni Elmander

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes'de forma giyen Ola Toivonen'in, Galatasaray'ın gündeminde olduğu öne sürüldü. İsveçli oyuncu tarzıyla Johan Elmander'e benzetiliyor.

Yeni Şafak
10:47 - 21/08/2015 Cuma
Güncelleme: 08:00 - 21/08/2015 Cuma
Diğer

Bu sezon transfer konusunda ağır davranan ve henüz bu konuda taraftarlarını memnun edemeyen Galatasaray için sürpriz bir İsveçli oyuncunun ismi ortaya atıldı.



Fotomaç'ın haberine göre, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes'de forma giyen 29 yaşındaki İsveçli oyuncu Ola Toivonen'in sarı-kırmızılı gündeminde olduğu ortaya çıktı. Rennes'den ayrılması beklenen ve PAOK'un da ilgilendiği İsveçli oyuncunun maliyet açısından da Galatasaray'a uygun olduğu belirtildi.



Trabzonspor ile de anılmıştı

Golcü oyuncu Toivonen'in 2017 yılına kadar Rennes ile sözleşmesi bulunuyor. Ancak İsveçli oyuncunun Fransa'dan ayrılmaya sıcak baktığı biliniyor. Bir ara Trabzonspor ile de anılan Ola Toivonen'le ilgili iddiayı Hollanda'dan V-Bal gündeme getirirken başarılı oyuncu için Galatasaray'ın bir süredir Rennes ile temas halinde olduğunu yazdı.



Galatasaray karşılayabilir

Gazete, İsveçli oyuncunun halen Rennes'den iyi para kazandığını bu rakamı ancak G.Saray'ın karşılayabileceğini iddia etti. Ola Toivonen, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun bahsettiği tüm özelliklere uyarken tarzıyla da Johan Elmander'i de andırıyor

#galatasaray
#ola toivonen
#transfer
9 yıl önce