|

Galatasaray'da Bertone sürprizi

Kadrosunu gençleştirmek isteyen sarı-kırmızılılar, İsviçre'nin Young Boys takımında oynayan 23 yaşındaki orta saha oyuncusunu listesine aldı. Bertone için talep edilecek bonservis bedelinin 1 milyon Euro civarında olması bekleniyor

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/04/2017 Pazar
Güncelleme: 08:02 - 2/04/2017 Pazar
Yeni Şafak
Leonardo Bertone
Leonardo Bertone

Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda bu sezon aradığını bulamayan, cezası nedeniyle de Avrupa kupalarına katılamayan Galatasaray, gelecek sezonun transfer çalışmalarını şimdiden yapmaya başladı. Kadroya katılacak ve takımdan gönderilecek oyuncular konusunda Teknik Direktör Igor Tudor'la koordineli bir şekilde çalışacak sarı-kırmızılı yönetim, takımı gençleştirmeyi hedefliyor. UEFA finansal fair-play uygulaması nedeniyle yüksek maliyetli isimlerden mümkün olduğunca kaçınmayı planlayan Galatasaray, aynı zamanda genç ve gelecek vaat eden isimleri bünyesine katmanın çalışmalarını yürütüyor. Bu yönde temaslarını sürdüren sarı-kırmızılı takımın, sürpriz bir futbolcuyu listesine aldığı ortaya çıktı.

4 GOL VE 1 ASİSTLE OYNUYOR

Sarı-kırmızılıların, İsviçre'nin son dönemde Avrupa'da adından söz ettiren kulüplerinden biri haline gelen Young Boys'un 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Leonardo Bertone'yi radarına aldığı belirtildi. İsviçre'ninde yayın yapan Berner Zeitung Gazetesi, okurlarına duyurduğu haberde, Leonardo Bertone ile Galatasaray'ın dışında Werder Bremen, Monaco, Sporting Lizbon ve Anderlecht'in de ilgilendiğini yazdı. Young Boys ile sözleşmesi 2019 yılına kadar devam eden Leonardo Bertone, bu sezon ligde 4 gol atarken 1 de asist yaptı. Piyasa değeri 450 bin Euro gösterilen oyuncu için 1 Milyon Euro civarında bonservis bedeli istenmesi bekleniyor.

#Galatasaray
#Young Boys
#Leonardo Bertone
7 yıl önce