|

Galatasaray'da bir ayrılık daha!

Galatasaray, 21 yaşındaki genç oyuncusu Oğuzhan Kayar'ı Aydınspor'a kiraladı. Kayar, geçtiğimiz sezonu da Şanlıurfaspor'da kiralık olarak geçirmişti.

Yeni Şafak
10:35 - 6/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 07:42 - 6/08/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray'ın 2014 yılında 750 bin euro karşılığında transfer ettiği Oğuzhan Kayar'ı Aydınspor'a kiralık olarak gönderdi.
Galatasaray'ın 2014 yılında 750 bin euro karşılığında transfer ettiği Oğuzhan Kayar'ı Aydınspor'a kiralık olarak gönderdi.

Aydınspor 1923, Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardığı yıldız oyuncu Oğuzhan Kayar'ı bir yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı. Siyah beyazlı formayı giyip imzayı atan genç yıldız, önümüzdeki sezon memleketinin takımı için top koşturacak.



Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923 uzun süredir radarında olan Aydınlı orta saha oyuncusu Oğuzhan Kayar'a imzayı attırdı. Transferi için uzun uğraş verdiği genç orta saha oyuncusu Oğuz Kayar'a bir yıllığına imzayı attıran Aydınspor 1923, kulüp tesislerinde Başkan Hidayet Türen'in de katıldığı imza töreniyle genç yetenek resmen Efe oldu.



Oğuzhan, geçtiğimiz sezonu PTT 1. Lig ekibi Şanlıurfaspor'da geçirmişti. 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuzhan'ın Bolu'daki ikinci etap kamp çalışmalarına katılması bekleniyor.







G.Saray küçüklük hayalimdi


#Galatasaray
#Oğuzhan Kayar
#Aydınspor
8 yıl önce