|

Galatasaray'da Burak sevinci

Sakatlığı nedeniyle Trabzonspor'la oynanacak olan maça yetişmesi zor gözüken Burak Yılmaz, lige bir hafta ara verilince rahat nefes aldı. Burak, zorlu randevuda forma giyebilecek

Yeni Şafak
10:41 - 7/04/2015 Salı
Güncelleme: 07:47 - 7/04/2015 Salı
Diğer

Sahasında Karabük'ü 4-2 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha atan Galatasaray'da keyifler yerinde. Adım adım zafere ilerleyen Sarı-Kırmızılı takımda Burak Yılmaz sevinci de ayrı yaşanıyor. Hollanda ile oynanan maçta sakatlanan ve Karabük karşısında forma giyemeyen Burak'ın bu hafta oynanması gereken Trabzon maçına yetişmesi zor görünüyordu. Ancak F.Bahçe'ye yapılan hain saldırı sonrası liglerin bir hafta ertelenmesiyle Burak Yılmaz'a da gün doğdu. Kral'ın böylece Avni Aker'de oynanacak bu önemli maçta formasına kavuşacağı öğrenildi.



Semih de oynayabilir

Uzun süredir sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen ve kondisyon açığını kapatmaya çalışan Semih Kaya'nın da alınan bu erteleme kararı ile Trabzon deplasmanına yetişme umudu belirdi. Tecrübeli savunma oyuncusu hakkındaki son kararı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun vereceği kaydedildi. Belinden geçirdiği ameliyat sonrası çalışmalara başlayan ve hızla iyileşen Brezilyalı yıldız Felipe Melo'nun ise bu iki haftada önemli bir mesafe katetmesinin beklendiği ancak riske edilmeyeceği bildirildi.



(Milliyet)




#galatasaray
#burak yılmaz
#trabzonspor
9 yıl önce