|

Galatasaray''da Chivu liste başı

Sezon başında sarı-kırmızılıların teklifini reddedip İnter ile sözleşmesini uzatan Rumen futbolcu, şu anda transfere sıcak bakıyor. Bonservisi 3 milyon Euro olan Chivu''nun satın alma opsiyonlu kiralanması gündemde

Taha Güvendi
00:00 - 4/01/2013 Cuma
Güncelleme: 00:34 - 4/01/2013 Cuma
Yeni Şafak
Galatasaray''da Chivu liste başı
Galatasaray''da Chivu liste başı

Galatasaray''da sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Brezilyalı Cris ile yolların ayrılmasının ardından rota stoper transferine çevrildi. Teknik direktör Fatih Terim''in isteğiyle takımdan yollanan Cris''in yerine gelecek isimlerin başında İnter''in Rumen yıldızı Chivu geliyor. Chivu''nun menajeri Becali''nin Antalya kampına gitmeden önce İkinci Başkan Ali Dürüst ve teknik direktör Fatih Terim ile görüşmesi de gözleri bu transfere çevirdi.

İNTER''İ SEÇTİĞİNE PİŞMAN

Sezon başında G.Saray ile anlaşamayan Chivu''nun şu anda transfere sıcak baktığı ve İnter''in izin vermesi halinde Türkiye''ye gelmeye hazır olduğu ifade edildi. İnter''le sona eren sözleşmesini sezon başında 2015 yılına kadar uzatan Chivu''nun 3 milyon Euro gibi bedelle transferinin gerçekleşebileceği öğrenildi. Teknik direktör Fatih Terim''in ise Rumen yıldızı sezon sonuna kadar 3 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiralama planları da diğer alternatifler.


11 yıl önce