|

Galatasaray’da değişim başlıyor

Sezon içerisinde teknik heyet tarafından devre arasında kadronun değişeceği belirtilen Galatasaray’da düğmeye basıldı. Birçok oyuncu ile temas halinde olan sarı-kırmızılılarda ilk olarak Eskişehir’den Sekidika ve Leipzig’den Sarrachi yenilenen kadroya dahil olacak.

Umut Yılmaz
04:00 - 31/12/2019 Salı
Güncelleme: 11:04 - 31/12/2019 Salı
Yeni Şafak
Marcelo Saracci, bu sezon Bundesliga'da 4 maçta forma giydi ve 1 gol attı.
Marcelo Saracci, bu sezon Bundesliga'da 4 maçta forma giydi ve 1 gol attı.

Süper Lig’de ilk yarının sona ermesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, kadrosuna ilk olarak Eskişehirspor’un Nijeryalı kanat oyuncusu Jesse Sekidika ve RB Leipzig’de forma giyen Marcelo Saracci’yi katacak. Nijeryalı futbolcunun, 6 Ocak tarihinde resmi imzayı atarak çalışmalara başlayacak.

Onyekuru’nun Monaco’dan kiralanması ile birlikte yeni yılda yenilenecek ve gençleşecek olan Galatasaray’ın iki kanadı da Nijeryalılardan oluşacak. Galatasaray sol bek mevkisi için gündemindeki 1 numaralı isim olan Sarrachi’de mutlu sona ulaşmaya çok yakın. Cuma günü İstanbul’a gelmesi beklenen Uruguaylı oyuncu, sağlık kontrolünün ardından kendisini 1,5 yıllığına sarı-kırmızılılara bağlayan imzayı atacak.

Galatasaray, RB Leipzig’in Temmuz 2018’de 12 milyon Euro’ya River Plate’den satın aldığı genç futbolcu için Alman kulübüne herhangi bir ücret ödemeyecek ve yapılan anlaşma gereği sadece oyuncunun maaşını karşılayacak.

Diagne yola çıktı

Galatasaray’da transferde bu gelişmeler yaşanırken, sezon başında kiralık olarak Belçika ekibi Club Brugge’a giden ve kadro dışı kalan Mbaye Diagne, sarı-kırmızılı kulübe geri dönüyor. Diagne, kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, berberde saç tıraşı olurken kendisini çekerken, arkadaki Galatasaray formalı resmine görüntüyü yakınlaştırdı ve hazırlıkları yaptığını belirtmiş oldu. Senegalli oyuncunun paylaşımının ardından Mbaye Diagne’nin dönüşünün resmi açıklaması beklenmeye başlandı.





Nagatomo İtalya yolunda

Galatasaray’dan ayrılacak olan Yuto Nagatomo’nun adı İtalya Serie A ekibi Bologna ile anılıyor. Antalyaspor karşısında son maçına çıkan Japon futbolcunun, İtalya’ya dönüşü gündeme geldi. İtalyan muhabir Nicola Schira’nın haberine göre; İtalya Serie A ekibi Bologna, 33 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek istiyor.

  • Nagatomo, Japonya dışına ilk kez çıktığında İtalya’nın Cesena Kulübü’ne transfer olmuştu. Ardından Inter’e imza atan Nagatomo, 2018 yılında İtalya’dan ayrılarak Türkiye’ye gelmişti.


#Galatasaray
#Sekidika
#Sarrachi
4 yıl önce