|

Galatasaray'da Feghouli bilmecesi: Gitmesi isteniyor

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon büyük umutlarla kadrosuna kattığı Feghouli, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Lokomotiv Moskova maçı kadrosuna alınmamıştı. Fizik olarak takımın seviyesinde olmadığı aktarılan oyuncunun Birleşik Arap Emirlikleri'ne satılmaya çalışıldığı belirtildi.

Yeni Şafak
23:22 - 19/09/2018 Çarşamba
Güncelleme: 00:07 - 20/09/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Feghouli, Galatasaray formasıyla çıktığı 34 resmi maçta 7 gol attı, 10 da asist yaptı.
Feghouli, Galatasaray formasıyla çıktığı 34 resmi maçta 7 gol attı, 10 da asist yaptı.

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi maç kadrosunda yer almayan Feghouli'nin fiziksel olarak takımın seviyesinde olmadığı belirtildi. Transfer döneminde elden çıkartılmak istenen futbolcunun, Gomis'in imza attığı Al Hilal'den teklif aldığı ancak bunu o dönem reddettiği belirtildi.

Galatasaray'ın Gomis ve Feghouli'den toplamda 16 milyon euro kazanması beklenirken Cezayirli futbolcu bu teklifi kabul etmeyerek sarı kırmızılıların 10 milyon euro gelir elde etmesine engel oldu. Böylelikle sarı kırmızılılar istediği stoper ve forvet transferlerini gerçekleştiremedi.

  • Transfer döneminde Galatasaray'ın planlarına engel olan oyuncu bununla birlikte fiziksel olarak da Fatih Terim'in istediği seviyeye gelemedi. Cezayirli futbolcu bu nedenle artık tecrübeli teknik adamın planlarında yok. 28 yaşındaki oyuncunun transfer dönemi açık olan Birleşik Arap Emirlikleri takımlarına önerildiği belirtiliyor.
Feghouli Galatasaray'ı kaldırdı
#Galatasaray
#Feghouli
#Fatih Terim
5 yıl önce
default-profile-img