|

Galatasaray'da ilk aday Vogel

Linderoth'tan bu sezon verim alamayacağı kesinleşen G.Saray, ön liberodaki boşluğu İsviçreli Vogel ile doldurmak üzere çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Abdullah Eğilmez
00:00 - 8/01/2008 Salı
Güncelleme: 00:30 - 8/01/2008 Salı
Yeni Şafak
Galatasaray'da ilk aday Vogel
Galatasaray'da ilk aday Vogel

G.Saray, sezonu büyük olasılıkla kapattığı belirtilen Linderoth'dan gelen kötü haber üzerine ön libero transferi için elindeki rapor doğrultusunda çalışmalarına başladı. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel'in, ön libero için İsviçreli Vogel ile anlaşmak üzere oldukları öğrenildi. G.Saray geçen sezon başında da Vogel ile her konuda uzlaşmaya varmış ama Milan'ın İsviçreli futbolcuyu Real Betis'e vermesi ile transfer gerçekleşmemişti.


BONSERVİSİ ELİNDE

1992 yılında profesyonel futbol hayatına başlayan Vogel, PSV Eindhoven, AC Milan, Real Betis gibi takımların formalarını giydi. Vogel, üstün top çalma özelliği ile biliniyor. 30 yaşındaki tecrübeli futbolcunun geçen hafta Real Betis tarafından sözleşmesi feshedildi. Mali sıkıntılardan dolayı transfer yapmakta zorlanan Galatasaray için bonservisinin elinde olması Vogel'i cazip kılıyor. Vogel olaylı Türkiye-İsviçre maçında da kavgaların odağındaydı.


Lincoln için şok iddia

Schalke 04'ün doktoru Bernd Brexendorf, Star TV'de Futbolig'e yaptığı açıklamada, Lincoln'un kas probleminin ciddi olduğunu belirtti. Lincoln'ün Schalke'de böyle olduğunu ve idmanları çok aksattığını kaydeden Brexendorf, “Kaslarından kaynaklanan ciddi bir sakatlığı vardı! Sanırım bu devam ediyor. Sakatlığının nüksettiğini sanıyorum. İyileşmesi için dinlenmesi şart” dedi.

G.Saray doktorları ise, Lincoln'ün tatilden iyileştiğine dair raporla geldiğini söyledi. Brezilyalı yıldız, çalışmalarını takımdan ayrı sürdürüyor.


'G.Saray'dan çekiniyoruz'

G.Saray'ın UEFA'daki rakibi Bayer Leverkusen'de forma giyen Türk futbolcu Deniz Naki, G.Saray'dan çekindiklerini söyledi. Gurbetçi futbolcu, G.Saraylı olduğunu ifade ederek, “Galatasaray'a karşı oynamak bana gurur verir” dedi. Leverkusen Teknik Direktörü Skibbe ise, Feldkamp'ı “Kurt Hoca” şeklinde nitelendirdi.





16 yıl önce