|

Galatasaray'da Julian Draxler sesleri: Bütün hedef sezon sonunda onu almak

Ocak ayında önemli takviyelerle takımını güçlendiren Galatasaray, sezonu şampiyon tamamlaması halinde dünyaca ünlü bir ismi kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim'in sezon sonu transfer dönemi için en çok istediği futbolcunun ismi belli oldu.

22:20 - 2/03/2021 Salı
Güncelleme: 22:36 - 2/03/2021 Salı
Yeni Şafak
Fatih Terim
Fatih Terim

Galatasaray ocak ayında yaptığı takviyeleri yazın yapacağı önemli dokunuşlarla tamamlamak istiyor. Sarı kırmızılıların bu sebeple çok önemli bir isimle uzun süredir temasta olduğu belirtiliyordu. Kulislerde konuşulanlara göre Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in istediği isim PSG ile sözleşmesi sona erecek olan Julian Draxler.

Schalke-Galatasaray maçlarında kendisine hayran kalan ve o dönem de oyuncuyla ilgili soruşturma yapan Terim'in bonservisini eline alacak oyuncuyu kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Draxler için birçok Avrupa kulübünün ilgi gösterdiği belirtilirken sürekli oynamak istediği ve başrol olabileceği bir takım arayışında olan Draxler'in Galatasaray'dan alacağı iyi bir teklife kolay kolay hayır diyemeyeceği belirtiliyor.

Galatasaray'a yakınlığıyla bilinen gazeteci Haluk Yürekli de sosyal medyadan gerçekleştirilen bir yayında Galatasaray'ın Draxler ile ilgilendiğini bildiğini ve bu transferin 'imkansız' olmadığını söyledi.



#Galatasaray
#Draxler
3 yıl önce