|

Galatasaray'da kalacak mı?

Sarı-Kırmızılı ekibin Manchester City'den kiraladığı Belçikalı Jason Denayer, 'Galatasaray'da kalmak isterim' dedi.

Yeni Şafak
10:03 - 3/11/2015 الثلاثاء
Güncelleme: 07:11 - 3/11/2015 الثلاثاء
IHA

Belçikalı oyuncu Fanatik Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. sarı-kırmızılı takıma transfer sürecini anlatan Denayer, "Galatasaraylı yöneticilerle birçok görüşme yaptık. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesi ve adını bütün dünyaya kabul ettirmiş çok büyük bir kulüp olması tercihimde etkili oldu" diye konuştu.



'Nerede ihtiyaç varsa...'

Sağ bek ya da stoper oynatılması ile ilgili tartışmalarla ilgili genç oyuncu, "Sağ bekte oynamakla ilgili bir sıkıntım yok. 20 yaşındayım ve gelmeden önce konuştuklarımız arasında bu konu da var. Ben profesyonel bir futbolcuyum; nerede oynayacağıma ise hocalarım karar verir. Baştan kabul ederek geldim. Bana nerede ihtiyaç varsa o mevkide elimden gelenin en iyisini yapmak ilk görevim" şeklinde konuştu.



'Görevim sahada mücadele etmek'

Denayer, sarı-kırmızılı takımda mutlu olduğunu dile getirerek, "Fakat burada kalmakla ilgili olarak, benim kontrolüm dışında da bazı şeyler var. Kulüplerin işlerine karışmak görevlerimin arasında yok. Sezon sonunda yöneticilerimiz oturur konuşurlar. Benim görevim saha içinde mücadele etmek" ifadelerini kullandı.



'Çok büyük bir camia olduğunu anladım'

Kulüpte herkesin kendisine yardımcı olduğunu ifade eden Denayer, "Kimse ile problemim yok. Takım arkadaşlarım da, personel de çok iyi. Teknik heyetle uyum içindeyim. Sağlık ekibi de her türlü ihtiyacımıza cevap veriyor. Kısaca Florya benim için sorunsuz bir yer. İlk geldiğimde bana Galatasaray'ın tarihini anlattılar, çok köklü ve gelenekleri olan bir camia olduğunu anladım. Derinlemesine bir bilgim yok ama gördüklerim bana ne kadar büyük bir camiada olduğumu anlatıyor. Galatasaray'ın taraftarları bütün dünyada tanınan çok iyi bir şöhrete sahip. Bize destek verdiklerinde kendimizi iyi hissediyoruz. Onlardan istediğimiz bu desteği hep vermeli. Biz de o zaman daha motive oynuyoruz. Taraftarlarımıza hep başarılar yaşatmak istiyoruz" açıklamasını yaptı.



'İstanbul mükemmel bir şehir'

Türkiye'de pek arkadaşı olmadığını belirten Denayer, "Ama Belçika'dan arkadaşlarım geliyor. Yabancılık çekmedim çünkü Belçika'da Türk tanıdıklarım vardı. Özellikle yemeklere yabancı değilim. İstanbul mükemmel bir şehir, daha önce gelmemiştim. İnsanı büyüleyen özelliklere sahip. Bir de trafik olmasa! Antrenmanlara gidiş gelişimde sorun yok, tesislere yakın bir yerde kalıyorum ancak şehir içine gittiğimde trafik beni gerçekten zorluyor" dedi.

#jason denayer
#galatasaray
#manchester city
٪d سنوات قبل
default-profile-img