|

Galatasaray'da Luiz Adriano sesleri

İdari menajer Cenk Ergün, hem Milan'ı hem golcü futbolcuyu ikna etti. Üstelik Milan kiralama bedeli talep etmiyor Teknik direktör Mustafa Denizli onay verirse, Luiz Adriano sezon sonuna kadar Galatasaray'da kiralık oynayacağı iddia edildi.

Yeni Şafak
09:49 - 23/01/2016 Cumartesi
Güncelleme: 12:07 - 23/01/2016 Cumartesi
Diğer

Avrupa'dan men edilme tehlikesi nedeniyle stresli günler geçiren Galatasaray'da taraftarın yüzünü güldürecek transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fotomaç'ın haberine göre, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın sezon başında ikna edemediği ve bu yüzden de Robin van Persie'yi almak zorunda kaldığını itiraf ettiği Luiz Adriano için Galatasaray devrede olduğu öne sürüldü.



Luiz Adriano da Cim Bom'a gelmeye hazır olduğunu bildirdi. Bu gelişmeler sonrası şimdi tüm gözler teknik direktör Mustafa Denizli'ye çevrildi. Çünkü bu transfer harekatında son sözü tecrübeli hoca söyleyecek. Genç oyuncu isteyen ve bu nedenle daha önce Adebayor'u reddeden Denizli'nin Luiz Adriano'yu kabul etmesi için yöneticiler çaba harcıyor. Daha 6 ay öncesine kadar tüm Avrupa'nın peşinde olduğu Brezilyalı oyuncu için, kiralama bedeli ödenmeyecek olması sarı-kırmızılı yönetime oldukça cazip geliyor.


#Luiz Adriano
#Galatasaray
#Milan
#kiralık
#transfer
8 yıl önce