|

Galatasaray’da rota Caicedo

Gündemindeki Alan Carvalho ve Pato transferinde sonuca gidemeyen Galatasaray, rotasını Fransa’ya çevirdi. Sarı-kırmızılılarda yeni hedef, Lazio’nun Ekvadorlu oyuncusu Felipe Caicedo.

Umut Yılmaz
04:00 - 25/01/2019 Cuma
Güncelleme: 03:52 - 25/01/2019 Cuma
Yeni Şafak
Felipe Caicedo
Felipe Caicedo

Galatasaray’ın transfer gündeminde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Pato transferinden sonuç alamayan ve Alan transferi için girişimlerini sürdüren Galatasaray, bir flaş hamle daha yaptı ve Caicedo için Lazio’nun kapısını çaldı. Forvet transferi için İtalya’ya giden Şükrü Hanedar, Lazio’da forma giyen Felipe Caicedo transferi için 3 milyon Euro’luk teklif sundu ve beklemeye geçti. Ekvadorlu futbolcu ile anlaşan Galatasaray’ın Lazio’dan gelecek olan cevaba göre transfer stratejisini belirleyeceği öğrenildi. Son 13 yılda 10 farklı kulüpte forma giyen Caicedo, 2017’de Espanyol’dan Lazio’ya 2.5 milyon Euro’ya transfer olmuştu. Ekvatorlu futbolcu, kariyerinde sadece 2010-11 sezonunda çift haneli gol sayısına ulaştı ve bu sezon Lazio forması altında 17 maçta 2 golün altına imza attı. 30 yaşındaki futbolcu 13 sezonda toplam 70 lig golünün altına imza atması da dikkatlerden kaçmadı. Lazio ile olan sözleşmesi 2020 Haziran ayında sona erecek olan Caicedo, forvet, sağ açık pozisyonlarında görev yapıyor.

  • Serdar bonservissiz gidemez
  • G.Saray, Serdar Aziz’in bonservissiz transferine izin verilmeyeceğini duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Serdar Aziz’in, rakip takımlara bonservis bedeli ödenmeden transferine izin verileceğine dair iddialar tamamen gerçek dışıdır” denildi. Bu arada G.Saray’ın Faslı futbolcusu Younes Belhanda devre arası transfer döneminde takımdan ayrılmamaya karar verdiğini teknik ekip ve yönetime bildirdi.
#Galatasaray
#Alan Carvalho
#Felipe Caicedo
5 yıl önce