|

Galatasaray'da Sagna sesleri

Sarı-Kırmızılılar'ın Arsenal ile yeni kontrat konusunda henüz anlaşma sağlayamayan Fransız sağ beke, 4 yıl için 20 milyon Sterlin ödemeye hazır olduğu kaydedildi

Taha Güvendi
00:00 - 11/03/2014 Salı
Güncelleme: 23:30 - 10/03/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Galatasaray'da Sagna sesleri
Galatasaray'da Sagna sesleri

İngiliz basını, önceki gün Robin Van Persie iddialarının ardından bir başka yıldızı dün G.Saray için yazdı. Daily Star Gazetesi, G.Saray'ın Arsenalli Bacary Sagna ile ilgilendiğini iddia etti. Gazete, haberde bir ileri giderek rakam da telaffuz ederken, sarı-kırmızılı takımın deneyimli oyuncuya haftalık 100 bin Sterlin'den 4 yıl için 20 milyon Sterlin (Yaklaşık 73 Milyon TL) teklife hazır olduğunu öne sürdü.

BONSERVİSİ YOK!

Arsenal ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Sagna, kulübüyle henüz kontrat yenilemezken bu durum oyuncuyu transferde cazip hale getiriyor. 31 yaşındaki tecrübeli sağ bek oyuncusu, Arsenal Kulübü'nden haftalık 120 bin Sterlin'lik yeni bir kontrat isterken Londra ekibi bu rakamın yarısına kadar imzaya yanaşıyor. İngiliz Daily Star Gazetesi, G.Saray'ın ona olan ilgisini koz olarak kullanan Sagna'nın Fransız Monaco'nun da radarında olduğu bildirildi.

Alp: Konu kapanmıştır

MHK Başkanı Zekeriya Alp, Akhisar maçında Melo'ya küfür ettiği iddia edilen ancak PFDK'ya sevk edilmeyen hakem Fırat Aydınus konusunun kapandığını söyledi. NTV Spor'a konuşan Alp, 'Kendisi küfür etmediğini söyledi. İnanıyoruz. Aydınus ceza almayacak' dedi.

Torres rövanşta yok

Chelsea'de 18 Mart Salı günü oynanacak G.Saray Şampiyonlar Ligi rövanş maçı öncesi sakatlık şoku yaşanıyor. Ligdeki Tottenham maçından önce ısınırken sakatlanan takımın golcü ismi Fernando Torres'in kasığında problem olduğu ve 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Teknik direktör Jose Mourinho da oyuncusunun oynamayacağını bildirdi. Torres, ilk maçta Chelsea'nin golünü atmıştı.


10 yıl önce