|

Galatasaray'da Seferovic giderse Moussa Dembele gelecek

7-O'lık Başakşehir galibiyetiyle 2. sıraya yükselen ve lider Fenerbahçe ile puan farkını 2'ye indiren Galatasaray, ilk devreyi lider tamamlamanın hesaplarını yapıyor. Ara transferde kadrosunu birkaç isimle güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın asıl hedefi ise sezonu şampiyon olarak tamamlamak. Galatasaray'da performansı beğenilmeyen Haris Seferovic ile yolların ayrılması planlıyor. Galatasaray, Seferovic ile yollarını ayırırsa Moussa Dembele'yi kadrosuna katmayı düşünüyor.

Haber Merkezi
09:33 - 23/11/2022 Çarşamba
Güncelleme: 09:50 - 23/11/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Seferovic bu sezon 10 karşılaşmada 2 gol attı.
Seferovic bu sezon 10 karşılaşmada 2 gol attı.

Galatasaray'da iki forvetiyle ara transfer döneminde yollarını ayırabilir. Sezon başında Benfica'dan kiralanan Haris Seferovic'in performansından memnun kalınmadı.

Arabistan'dan teklifler var

Sezon sonunda kontratı bitecek olan Bafetimbi Gomis'e ise Suudi Arabistan'dan teklifler var. Sarı-kırmızılı takımda Gomis ile de yolların ayrılma ihtimali yüksek.

Galatasaray'dan Moussa Dembele hamlesi

  • Galatasaray, bu iki oyuncudan birisiyle yollarını ayırması halinde forvet hattına Moussa Dembele takviyesi yapmayı planlıyor. 26 yaşındaki oyuncu bu sezon Lyon formasıyla çıktığı 12 karşılaşmada 2 gol attı. Dembele'nin sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

#Galatasaray
#Seferovic
#Moussa Dembele
1 yıl önce