|

Galatasaray'da veda zamanı

Bir orta saha ve bir stoper transfer etmek isteyen Galatasaray, yabancı kotasında yer açmaya çalışıyor. Halihazırda kadrosunda 14 yabancısı bulunan sarı-kırmızılılar, bazı oyuncularıyla yollarını ayıracak.

09:59 - 27/08/2023 Pazar
Güncelleme: 10:03 - 27/08/2023 Pazar
Yeni Şafak
Sergio Oliveira ve Fredrik Midtsjö gözden çıkarıldı.
Sergio Oliveira ve Fredrik Midtsjö gözden çıkarıldı.

Bu sezon Süper Lig'de kulüpler, A Takım kadrolarına sadece 14 yabancı oyuncu yazabilecek. 11 oyuncuyla kadrosunu güçlendiren Galatasaray ise halihazırda bu sınıra ulaştı. Önümüzdeki günlerde hem orta saha hem de stoper almak isteyen Aslan, yeni transferleri için kadroda yer açmak zorunda kalacak.


Orta sahada ayrılık

Galatasaray'da takımdan ayrılacak isimler arasında iki futbolcu ön plana çıkıyor. Merkez orta saha transfer etmek isteyen sarı-kırmızılı takım, bu bölgede oynayan Sergio Oliveira ya da Fredrik Midtsjö'den birisiyle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.


Geçtiğimiz sezon şampiyonlukta büyük rol oynayan Sergio Oliveira, bu sezon teknik heyet tarafından hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi için yeterli görülmedi. Molde karşılaşmasında galibiyet golünü atan Midtsjö de büyük umutlarla transfer olduğu sarı-kırmızılı takımda istikrarı sağlayamadı.




Leo Dubois gitmek istiyor

Sarı-kırmızılı takımdan ayrılacak ikinci isim ise Leo Dubois olabilir. Galatasaray'a bir numaralı sağ bek olarak transfer edilmesine rağmen Sacha Boey'in mükemmel performansı sonrasında yedek kulübesine hapsolan Leo Dubois, ayrılmak istiyor. Fransız oyuncu, düzenli oynayabileceği bir takımda forma giymeyi planlıyor.


Teknik direktör Okan Buruk ise; ihtiyaç halinde hem sağ bek hem de sol bek olarak kullandığı Dubois'i bırakmak istemiyor.






#Galatasaray
#Sergio Oliveira
#Midtsjö
9 ay önce