|

Galatasaray'da yolcular belli oldu

Galatasaray'da başta Dany Nounkeu olmak üzere Sercan Yıldırım, Umut Gündoğan ve Furkan Özçal'ın takımda kalması zor görünüyor. Genç oyunculardan Berk İsmail, Yavuzhan ve Sinan Gümüş'ün de kiralanması bekleniyor.

Yeni Şafak
12:36 - 16/07/2015 Perşembe
Güncelleme: 09:47 - 16/07/2015 Perşembe
Diğer

Avusturya'daki ilk etap kamp çalışmasını dün tamamlayan Galatasaray 'da bu dönem, özellikle gençler ve kiralık gönderildikleri takımdan dönenler için çok önemliydi. Çünkü milli futbolcular ve yıldız isimler geç katılacak, o süreçte teknik direktör Hamza Hamza Hamzaoğlu da onlarla ilgilenme fırsatı bulacaktı. Ancak geçen 11 günden geriye bakıldığında, bu isimlerden sivrilen olmadı.



Milliyet'in haberine göre; Cimbom'un Avusturya serüveni, 19 futbolcu ile başladı, ekstra izin verilen milli futbolcular Selçuk, Burak, Hakan Balta, Semih Kaya ve Umut Bulut'un yanı sıra özel izinli Olcan ve Dzemaili ile yeni transferler Podolski, Jem Karacan ve Lionel Carole'un katılımıyla bu sayı 30'a kadar yükseldi. Ama Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) en fazla 28 futbolcu bildirilebilecek ve takıma yeni isimler de katılacak.



Tarık'ın işi zor

Hamza Hamzaoğlu'nun bütün iyi niyeti ve adaletli yaklaşımına karşın, başta isteksiz görünen Dany olmak üzere, geçen sezonu başka takımlarda kiralık olarak geçiren Sercan Yıldırım, Umut Gündoğan, Furkan Özçal'ın yeni sezonda da kadroda yer alması zor görünüyor. Ayrıca genç futbolcuların da 28 kişilik kadroda kalabilmeleri neredeyse imkansız. Berk İsmail, Yavuzhan ve Sinan Gümüş'ün kiraya verilmeleri bekleniyor. Avusturya kampında teknik heyetten geçer not alamayan diğer iki önemli isim ise Yekta Kurtuluş ve Tarık Çamdal. Özellikle teknik kadro, yeni sezonda Tarık'tan büyük beklenti içindeydi. 4.7 milyon euro'ya transfer edilen oyuncu, Avusturya kampındaki performansı ile sınıfı geçmedi. Hamzaoğlu'nun bu yüzden sağ bek transferini ciddi şekilde yeniden gündeme alabilir.



Sarı-kırmızılı takımda Tarık gibi diğer hayal kırıklığı ise Yekta Kurtuluş oldu.



#galatasaray
#ayrılık
#Sercan Yıldırım
#Umut Gündoğan
#furkan özçal
#Berk İsmail
#Yavuzhan
#Sinan Gümüş
9 yıl önce