|

Galatasaray'dan 1 milyon lira bekliyorlar

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü Evren Acar, Galatasaray'a transfer olan Bilal kısa ile ilgili, 'Bizimle yaptığı sözleşmesi gereği, başka kulübe transferinde 1 milyon TL ödemesi gerekiyor. Ödeme bekliyoruz' dedi.

Yeni Şafak
16:17 - 18/06/2015 Perşembe
Güncelleme: 17:19 - 18/06/2015 Perşembe
DHA

Akhisar Belediyespor'da teknik direktörlük görevine getirilen Cihat Arslan, Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar ve ekibiyle birlikte Belediye Başkanı Salih Hızlı'yı ziyaret etti. Arslan, ziyarette Belediye Başkanı Hızlı'ya transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verirken şunları söyledi: "Takımın iskeletini bozmadan 5-6 takviye yapacağız. Kulübümüzün bütçesini de düşünerek yeni sezonda uygulanacak 14 yabancı hakkımızı kullanmayacağız. Lige 8 yabancıyla başlamak istiyoruz. Öncelikle kadrodaki yabancılarla görüşeceğiz."



Bilal Kısa için ısrar

Yeşil-silahlı takımdan Galatasaray'a transfer olan Bilal Kısa'yla ilgili tartışma ise bitmedi. Basın Sözcüsü Acar, "Bilal hakkında Başkan Hüseyin Eryüksel'in yaptığı açıklama geçerli. Bizimle yaptığı sözleşmesi gereği, başka kulübe transferinde 1 milyon TL ödemesi gerekiyor. Ödeme bekliyoruz" dedi.



Mehmet Akyüz ve Bruno görüşme odasına

Antrenmanlara 1 Temmuz'da başlayıp Erzurum ve Avusturya'da kamp yapmayı planlayan Akhisar Belediyespor, iç transferde ilk etapta sözleşmesi biten Mehmet Akyüz ve Bruno ile görüşmeyi kararlaştırdı. Akhisar Belediyespor, daha önce Sertan, Yiğit, Zeki, Cantuğ ve Scapolan'la yollarını ayırmıştı

#akhisar belediyespor
#bilal kısa
#galatasaray
#evren acar
9 yıl önce