|

Galatasaray'dan Andreas Hanche-Olsen ve Kaan Ayhan hamlesi

Galatasaray’da Giresunspor maçında alınan mağlubiyet sonrası stopere takviye çalışmaları hızlandı. Listede Gent forması giyen Andreas Hanche-Olsen ilk sırada yer alırken, Kaan Ayhan yeniden gündemde.

Haber Merkezi
12:58 - 17/08/2022 Çarşamba
Güncelleme: 13:07 - 17/08/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Andreas Hanche-Olsen'in güncel piyasa değeri 4 milyon euro.
Andreas Hanche-Olsen'in güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

Galatasaray’da Giresunspor önünde alınan mağlubiyetten sonra gözler savunma takviyesine çevrildi. Haziran ayından bu yana kadrosunu orta saha ve forvet oyuncuları ile takviye eden sarı-kırmızılılar, stoper bölgesine de 2 isim transfer etmek istiyor.

Nelsson bu hafta netlik kazanacak

Marcao’nun Sevilla’ya transferinin ardından İspanyol ekibinin Nelsson ile de ilgilenmesi, yeni transferleri gündeme getirdi. Nelsson’un geleceğinin bu hafta netlik kazanması bekleniyor. Sevilla’nın, Danimarkalı futbolcu için fiyat yükselterek yeni bir teklifle sarı kırmızılıların kapısını çalacağı kaydedildi.

Galatasaray Andreas Hanche-Olsen'i bitirmek istiyor

Gent forması giyen Andreas Hanche-Olsen için bonservis pazarlığı sürüyor. Yönetim bu transferi 3 milyon euro seviyesinde noktalamayı planlıyor. Sarı kırmızılıların listesindeki bir diğer isimse Vitoria Guimaraes’in stoperi Abdul Mumin. Galatasaray’ın, Ganalı futbolcu için Portekiz ekibiyle temas halinde olduğu ifade edildi.

  • Kaan Ayhan da listede
  • Abdulkerim’in Giresunspor maçında yaptığı hata o bölgeye yeni bir yerli stoper takviyesini de yine gündeme getirdi. Kaan Ayhan ismi yeniden öne çıkarken, sarı-kırmızılılar, milli futbolcu için son güne kadar pazarlıklarını sürdürerek uygun bir maliyetle transferi bitirmeyi hedefliyor. Yönetim, Milli futbolcu Kaan Ayhan için de Serie A ekibi Sassuolo ile son bir kez daha görüşecek. İtalyan ekibi milli savunmacı için en az 6 milyon euro talep ediyor. Pazarlıkların hızlanacağı öğrenildi.
#Andreas Hanche-Olsen
#Kaan Ayhan
#Galatasaray
2 yıl önce