|

Galatasaray'dan Davide Astori paylaşımı

Roberto Mancini ve Cesare Prandelli döneminde Galatasaray'ın transfer listesinin başında yer alan Davide Astori, Fiorentina'nın takım kampında ölü bulundu. Sarı kırmızılı kulüp İtalyan futbolcunun ölümü sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Yeni Şafak
16:14 - 4/03/2018 Pazar
Güncelleme: 16:37 - 4/03/2018 Pazar
Yeni Şafak
Fiorentina'nın 31 yaşındaki kaptanı Davide Astori, Udinese ile oynanacak karşılaşma öncesinde kamp yaptıkları otelin odasında ölü bulundu.
Fiorentina'nın 31 yaşındaki kaptanı Davide Astori, Udinese ile oynanacak karşılaşma öncesinde kamp yaptıkları otelin odasında ölü bulundu.

Galatasaray'ın İtalyan teknik adamlarla çalıştığı dönemlerde kadrosuna katmak için yoğun uğraş verdiği Davide Astori, Fiorentina'nın Udinese ile oynadığı karşılaşma öncesinde otel odasında ölü bulundu.

Yaşanan bu üzücü olayın ardından sarı kırmızılı kulüpte İngilizce hesabından bir paylaşımda bulundu.

  • "Davide Astori'nin ani ölümü nedeniyle gerçekten çok üzüntülüyüz. Bizim dualarımız sizlerle, Fiorentina'ya ailesin ve tüm arkadaşlarına taziye dileklerimizi iletiyoruz."


Astori'yi Galatasaray'a almak isteyen Roberto Mancini ve Cesare Prandelli'nin mesajları ise şöyle;
  • "Davide Astori'nin ölümünü büyük bir acıyla öğrendim. Ailesine ve Fiorentina'ya baş sağlığı diliyorum."
    (Roberto Mancini)
  • "Çok büyük bir şok yaşıyorum, tarif edilemez duygular içerisindeyim. Kalbimden bir parça koptu, çok fazla şeyimi kaybettim."
    (Cesare Prandelli)



#Galatasaray
#Davide Astori
#Fiorentina
6 yıl önce