|

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye dev çalım

Sarı-kırmızılı kulübün, Fenerbahçe'nin 'Yandex projesi' ile transfer etmeyi planladığı Bayern'li yıldız Arjen Robben ve Schalke'nin golcüsü Huntelaar için harekete geçtiği iddia edildi.

Yeni Şafak
09:31 - 25/12/2015 Cuma
Güncelleme: 10:39 - 25/12/2015 Cuma
Diğer

Sarı-Kırmızılı takımda Hollandalı futbolcu modası yaşanıyor... İlk önce Kasımpaşa'dan Donk'u bitiren ve işi sadece imzaya bırakan Galatasaray'ın, şimdi de Bayern Münih'in dünyaca ünlü yıldızı Arjen Robben ve Schalke'nin Hollandalı golcüsü Klaas-Jan Huntelaar için harekete geçtiği öne sürüldü.



Takvim'de yer alan habere göre; Hollanda akımında etkisi çok büyük olan Wesley Sneijder, dün bir araya geldiği eski Kasımpaşalı futbolcu Ryan Babel'e onay verdi ve Galatasaray bu oyuncu için girişimlere başladı. Sarı-Kırmızılı takımın asıl bombaları ise Robben ile Huntelaar... Sneijder'in menajerinin bu transfere aracılık ettiği öğrenildi. Hollanda basını Galatasaray'da yönetici Fatih İşbecer ve Cenk Ergün'un Robben ve Huntelaar için Hollanda'ya çıkarma yaptığı öğrenildi. Bayern Münih'te forma giyen Robben ile Schalke'de mücadele eden Huntelaar şuan noel tatili için Hollanda'da bulunuyor.










#huntelaar
#arjen robben
#transfer
#galatasaray
8 yıl önce