|

Galatasaray'dan Josue bombası

Galatasaray, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Braga'da kiralık olarak geçiren Portekizli orta saha oyuncusu Josue ile anlaşmaya vardı. 25 yaşındaki futbolcunun bu hafta İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Yeni Şafak
09:11 - 17/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 06:23 - 17/08/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Bursaspor'da gösterdiği performansla dikkat çeken Josue, Galatasaray'ın bu sezon ki 6.transferi olacak.
Bursaspor'da gösterdiği performansla dikkat çeken Josue, Galatasaray'ın bu sezon ki 6.transferi olacak.

Galatasaray yeni sezon öncesi bir transfer daha yapıyor. Sarı kırmızılılar 2014-2015 sezonu ve 2015-2016 sezonunun ilk yarısında Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen Josue'yi kadrosuna katıyor.



Adı Alex Telles transferinde takas anlaşmasında geçen ancak transferi gerçekleşmeyen futbolcu sarı kırmızılı formayı giymeye çok yakın. Dün Sportif Aş yöneticisi Levent Nazifoğlu'nun 'ofansif orta saha alacağız' açıklaması sonrasında ortaya çıkan transferin maliyetinin de oldukça uygun olduğu ifade edildi.



Oyuncuya yıllık 800-900 bin euro aralığında bir ücret ödeyecek olan sarı kırmızılılar oyuncuyu kiralamak istiyor. Porto ile sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan futbolcudan para kazanmak isteyen Porto'nun Galatasaraylı yöneticilerle yapacağı toplantı sonrası transferin bonservisle mi, yoksa kiralık olarak mı? tamamlanacağı netlik kazanacak.


  • Josue geçtiğimiz sezonun başında Bursaspor'a kiralanmıştı. Yeşil beyazlılarda 14 maça çıkan orta saha oyuncusu 2 asist yapabilmiş ve teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun kadroda düşünmemesi sebebiyle takımdan ayrılmıştı. Portekiz'e döndükten sonra Braga ile anlaşan Portekizli futbolcu yeni takımında 12 lig maçında 2 gol attı, 4 de asist yapma başarısı gösterdi.





#Josue
#Braga
#Galatasaray
#Porto
8 yıl önce