|

Galatasaray'dan 'Sensiz Olmaz' kampanyası

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle Süper Lig'de seyircisiz oynanacak maçlarda Galatasaray, taraftarların baskılı fotoğraflarını tribünlere koyacak.

14:53 - 19/05/2020 Salı
Güncelleme: 14:59 - 19/05/2020 Salı
AA
Galatasaray, 50 puanla ligde 3. sırada yer alıyor.
Galatasaray, 50 puanla ligde 3. sırada yer alıyor.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ara verilen Süper Lig'in 12 Haziran'da seyircisiz olarak başlatılacağını duyurulurken, Galatasaray Kulübü de taraftarlarına yönelik bir kampanya başladı.

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından "Sensiz Olmaz Galatasaray" ismiyle başlatılan kampanyaya katılacak taraftarların baskılı fotoğrafları, Galatasaray'ın sahasında oynayacağı son 3 iç saha maçında tribünlere konulacak.

Taraftarların "www.sensizolmazgs.com" adresi üzerinden kayıt yaptırabileceği kampanya, kombine sahipleri için 123 liradan satışa sunulurken, genel satış fiyatı ise 149 lira olarak belirlendi.

  • Kampanyada taraftarlar, dilerlerse aileleri, arkadaşları ve sevdikleriyle tribünde yan yana yer alma fırsatına da sahip olacak. Kampanyaya katılan taraftarlar tribünlerdeki baskılı fotoğraflarını maç günü "www.sensizolmazgs.com" adresinden blok numarasını seçerek görebilecek.


#Futbol
#Galatasaray
#koronavirüs
#Sensiz Olmaz Galatasaray
#SÜPERLİG
#taraftar
4 yıl önce