|

Galatasaray'dan TFF'ye Alanyaspor başvurusu: Maç tekrar edilsin

Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalmıştı. Bu mücadelede yaşanan olaylar sonrasında Galatasaray Yönetimi, Alanyaspor maçının tekrarlanması için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuru yaptı. Peki Galatasaray-Alanyaspor maçı tekrarlanacak mı? Galatasaray, Alanyaspor maçının tekrarlanmasını neden istiyor? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Haber Merkezi
11:31 - 2/11/2022 Çarşamba
Güncelleme: 11:43 - 2/11/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Galatasaraylı futbolcularBoey'in kırmızı gördüğü pozisyon sonrasında hakeme itiraz etti.
Galatasaraylı futbolcularBoey'in kırmızı gördüğü pozisyon sonrasında hakeme itiraz etti.

Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın 31. dakikasında Sacha Boey ve 90+4. dakikada Abdülkerim Bardakcı kırmızı kartla oyundan atıldı. Bu mücadele sonrasında sarı-kırmızılı takımdan flaş bir hamle geldi.

Galatasaray'dan TFF'ye Alanyaspor başvurusu

Galatasaray Yönetimi, Alanyaspor maçının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu. Fanatik'te yer alan habere göre sarı-kırmızılı takım, mücadelenin 65. dakikadan itibaren tekrar edilmesi için TFF'ye resmi başvuruyu yaptı.

Galatasaray, Alanyaspor maçının tekrarlanmasını neden istiyor?

  • Galatasaray Yönetimi, yardımcı hakemin 65. dakikada oyun devam ederken sahaya giren ikinci topu kenardan dışarı çıkarması nedeniyle maçın tekrarını istiyor. Sarı-kırmızlı takımın hukukçuları bu durumun kural hatası olduğunu ifade ederken, Galatasaray Yönetimi maçın o andan itibaren yani 2-0'dan itibaren maçın aynı şartlarda tekrarlanmasını talep etti.

#Galatasaray
#Alanyaspor
1 yıl önce