|

Galatasaray'dan UEFA'nın yaptırımı öncesi sözleşme hazırlığı

Galatasaray Kulübü, bugün Nyon'da Finansal Fair Play ile ilgili sunumunu gerçekleştirdi. Sunum sonrasında açıklamalarda bulunan sarı kırmızılıların başkanı Mustafa Cengiz, UEFA'daki yöneticilerin kendilerinden transfer harcamalarını kısmalarından bahsettiğini ifade etti. Galatasaray yönetimi, gelecek sezon öncesinde transfer cezası olasılığını göz önünde bulundurarak takım içerisinde sözleşmesi biten futbolcularıyla görüşmelerde bulunmaya hazırlanıyor.

Yeni Şafak
19:21 - 9/03/2018 Cuma
Güncelleme: 19:34 - 9/03/2018 Cuma
Yeni Şafak
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, bugün Nyon'da sarı kırmızılıların finansal durumu için sunum yaptı.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, bugün Nyon'da sarı kırmızılıların finansal durumu için sunum yaptı.

Galatasaray yönetimi, UEFA'dan alınabilecek transfer cezasına karşılık takım içerisinde sözleşmesi biten futbolcularla görüşmelerde bulunmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda Ryan Donk, Hakan Balta, Yasin Öztekin'le görüşmelere öncelik verecek olan sarı kırmızılılar, Yuto Nagatomo'nun bonservisini de sezon sonu gelmeden almayı planlıyor.

Avrupa kupalarına katılamama cezasını en kötü ihtimal olarak gören sarı kırmızılılar transfer yasağı ya da transfer kısıtlaması cezaları öncesinde ciddi bir çalışma yürütüyor. Yönetim, bu amaçla takımda sözleşmeleri biten oyuncularıyla görüşmelerde bulunacak.

  • Donk, Hakan Balta, Yasin Öztekin ilk görüşülecek isimler olacakken Japon futbolcu Yuto Nagatomo'nun da bonservisinin sezon sonu gelmeden Inter'den alınabileceği aktarılıyor. Öte yandan sezon sonundan sözleşmesi bitecek olan Latovlevici'ye de herhangi bir ceza gelmesi durumunda piyango vurabilir.
#Galatasaray
#Nagatomo
#UEFA
6 yıl önce