|

Galatasaray'ı istiyor!

Luís Carlos Almeida da Cunha, kısaca Nani, Galatasaray'ın transfer listesinde ilk sırada yer alan futbolcu.

.
00:00 - 6/06/2013 Perşembe
Güncelleme: 18:03 - 6/06/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Galatasaray'ı istiyor!
Galatasaray'ı istiyor!

Manchester United'te forma giyen, Afrika kökenli Portekizli oyuncu için sarı kırmızılılar önemli bir hamle yaptı.

'un haberine göre, Menajeri Jorge Mendes'le yoğun bir görüşme trafiği içerisinde olan Galatasaraylı yetkililer, İstanbul'da bir toplantı organize etmeye çalışıyor; ancak toplantının nerede ve ne zaman olacağı netleşmiş değil.

NANİ, MENAJERİ JORGE MENDES'E GALATASARAY'IN TEKLİFİNE SICAK BAKTIĞINI SÖYLEDİ

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre, Jorge Mendes, Galatasaray'ın teklifini Portekizli oyuncuya iletti. Nani, Galatasaray'ın teklifine çok sıcak bakıyor. Sarı kırmızılıların Şampiyonlar Ligi hedefi, vizyonu, kadrosunda Burak, Selçuk, Muslera, Hamit, Melo, Sneijder ve Drogba gibi yıldızların olması, bununla birlikte yıldız futbolcunun geçtiğimiz sezon Galatasaray - Manchester United maçlarında sarı kırmızılı kulübü yakından gözlemlemesi bu teklife sıcak bakmasını sağlıyor.


TOPLANTI TARİHİ VE YERİ HENÜZ NETLEŞMEDİ

Rus milyarder sahibi sayesinde pahalı transferler yapan Monaco'nun da Nani'ye talip olmasına karşın, Portekizli oyuncu, menajeri Mendes'e Galatasaray'ın teklifini öncelik olarak kabul ettiğini söyledi. Bunun üzerine Jrge Mendes, Galatasaraylı yetkililerle transfer müzakerisi adına yapılması planlanan toplantı için temaslarını sıklaştırdı.


Portekiz Milli Takımı'nın da formasını giyen Nani'nin Manchester United'la 1 yıldaha sözleşmesi bulunuyor.

11 yıl önce