|

Galatasaray'ın ilginç transfer hedefi: Nur Muhammad Asis

Uzak Doğu basını,Galatasaray için sürpriz bir iddiayı gündemine taşıdı. Henüz 12 yaşında olan Singapurlu genç futbolcu adayı Nur Muhammad Asis'in Avrupa'dan Galatasaray ve Feyenoord tarafından istendiği belirtildi.

Yeni Şafak
17:23 - 20/04/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:26 - 20/04/2016 Çarşamba
Diğer

Galatasaray için ilginç bir transfer iddiası kaleme alındı. Bu kez iddialar Uzak Doğu'dan...



Uzak Doğu basınında yer alan haberlere göre; orta sahada görev yapan 12 yaşındaki Nur Muhammad Asis'in Galatasaray ve Feyenoord tarafından yaz döneminde antrenmanlara çıkmak için davet edildiği ve iki kulübün genç ismi beğenmesi halinde akademilerine katacağı belirtildi.



'Onun yeteneği Allah vergisi'


Turf City Football Club Akademi hocalarından Luka de, genç oyuncunun Avrupa'da denenme fırsatını değerlendirmesi gerektiğini söylerken, Asis'in yeteneğinden ''Onu izlediğinizde gerçek bir yeteneğe sahip olduğunu görebilirsiniz. Bu öğrenilen bir şey değil, allah vergisi'' sözleriyle bahsetti.



Eylül ayında İspanya'da mücadele edecek

Sporx'in haberine göre;Turf City Football Club, Luka Lalic'in önderliğinde Eylül ayında küçük Avrupa turuna çıkacak ve İspanya'da Barcelona, Real Madrid, Manchester United ve Arsenal'in de katılacağı Me Cup'ta mücadele edecek. 2010 yılından bu yana İspanya'da genç takımların katılımıyla düzenlenen Me Cup'ın ilk şampiyonu Samuel Eto'o'nun sahibi olduğu Samuel Eto'o Vakfı olmuştu.





Yüzlerce Galatasaraylı dolandırıldı Lucien Favre Galatasaray'a gitmeyecek



#Galatasaray
#Nur Muhammad Asis
#Feyenoord
#Singapur
8 yıl önce