|

Galatasaray'ın kulüp posterinden 'ayrılık' çıktı

Galatasaraylı futbolcular yeni sezon öncesi kulüp dergisi için poz verdi. Tüm takımın yer aldığı fotoğrafta ise bir futbolcunun yokluğu dikkat çekti.

Yeni Şafak
12:52 - 17/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 10:03 - 17/08/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Galatasaray'ın bugün çektirdiği yeni sezon fotoğrafında İsviçreli Blerim Dzemaili yer almadı.
Galatasaray'ın bugün çektirdiği yeni sezon fotoğrafında İsviçreli Blerim Dzemaili yer almadı.

Galatasaray'ın yeni sezon öncesi çektirdiği fotoğraftan ayrılık çıktı...



Sarı kırmızılılarda takımdan ayrılması beklenen İsviçreli futbolcu Blerim Dzemaili, gelecek sezon öncesi takımın yeni sezon kadrosunun çekildiği poster pozunda yer almadı. Kulüpten alınan bilgiye göre 31 yaşındaki futbolcunun transfer görüşmesi yapmak için İtalya'ya gittiği belirtildi. Blerim Dzemaili'nin Bologna ile anlaşmaya vardığı kulüpler arasındaki yazışmaların sonuçlanmasını beklediği ifade edildi.



  • Geçen yıl kiralık olarak oynadığı Genoa'da oldukça başarılı bir sezon geçiren ve devamında Avrupa Şampiyonası'nda da göz dolduran Dzemaili, Sarı Kırmızılı ekibin hazırlık maçlarında oldukça isteksiz ve başarısız bir grafik çizmişti. İtalya'ya dönmek istediğini her fırsatta dile getiren Dzemaili, bonservisinin kendisine ücretsiz olarak verilmesi için de çaba göstermişti. Sarı Kırmızılı yönetim Dzemaili'nin bu isteğine karşı direnmiş ve bonservis bedelsiz göndermeyeceğini bildirmişti.







Blerim Dzemaili, Süper Kupa maçı için takımla birlikte Konya'ya götürülmüş ancak kadroya alınmamıştı.









#Blerim Dzemaili
#Galatasaray
#Bologna
8 yıl önce