|

Onyekuru'da son dakika: İstenilen bonservis transferi zora soktu

Galatasaray'da üçüncü kez forma giymek için gün sayan Henry Onyekuru'nun transferinde son dakika pürüzü çıktı. Nijeryalı futbolcunun kulübü Monaco'nun 5 milyon euronun üzerinde bonservis bedeli istemesi, sarı-kırmızılı yönetimi sıkıntıya soktu.

10:59 - 12/01/2021 Salı
Güncelleme: 11:16 - 12/01/2021 Salı
DHA
Onyekuru'nun Transfermarkt'taki güncel piyasa değeri 6 milyon euro.
Onyekuru'nun Transfermarkt'taki güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in listesinde yer alan eski öğrencilerinden Henry Onyekuru ile her konuda anlaşıldı.

2018-2019'da ve geçen sezonun ikinci yarısında sarı-kırmızılı takımda top koşturan Nijeryalı futbolcu, pandemi sonrası lig devam ederken kulübü Monaco'nun geri çağırmasıyla Galatasaray'dan ayrılmıştı.

Sarı-kırmızılı yönetim ara transfer döneminde tekrar Monaco'nun kapısını çalarken, bu süreçte Onyekuru da Florya'ya geri dönmek istediğini kulübüne iletti. Sarı-kırmızılılar, Fransızlara kiralık teklifini sunarken, Monaco yönetimi ise bu teklifi reddetti ve 23 yaşındaki forveti Galatasaray'a satın alması koşuluyla verebileceğini bildirdi.

İki kulüp arasında transfer konusunda müzakereler sürerken, sarı-kırmızılılar satın alma şartını kabul edebileceklerini ancak fiyat konusunda çok yükseğe çıkamayacaklarını Fransızlara iletti.


5 milyon euronun üzerinde bir bonservis istediler

Her şey olumlu giderken Monaco son anda bir pürüz daha çıkardı. Onyekuru için 5 milyon euronun üzerinde bir bonservis bedeli isteyen Monaco, yine Galatasaray yönetimini sıkıntıya sokan bir hamlede bulundu. Sarı-kırmızılıların başkanı Mustafa Cengiz ve yönetimi, Monaco'nun istediği bonservis konusunda görüş alışverişi yapıp son planlarını devreye sokacak.

#Galatasaray
#Onyekuru
3 yıl önce