|

Galatasaray'ın parlayan yıldız adayı: Ahmet Sivri

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un yerine geçici olarak göreve getirilen Emrah Bayraktar'ın sarı-kırmızılı takıma kazandırdığı genç oyuncu Ahmet Sivri, U21'de attığı şık gollerle göz kamaştırıyor.

Yeni Şafak ve
14:59 - 21/12/2017 Perşembe
Güncelleme: 16:39 - 21/12/2017 Perşembe
Yeni Şafak
18 yaşındaki Ahmet Sivri dün Galatasaray A takımıyla idmana çıktı.
18 yaşındaki Ahmet Sivri dün Galatasaray A takımıyla idmana çıktı.

Sezon başında Kıbrıs'ın Yenicami AK takımından transfer edilen 18 yaşındaki Ahmet Sivri, sarı-kırmızılı takımda gösterdiği etkili performansla kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı.

Galatasaray Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu olan Emrah Bayraktar'ın takıma kazandırdığı genç futbolcu, U21 takımıyla çıktığı 16 maçta 13 gol atma başarısı göstererek dikkatleri üzerine çekmeyi bildi.

Dün A takımla çalıştı

Tudor'un gönderilmesinin ardından geçici olarak göreve getirilen Emrah Bayraktar, Ahmet Sivri'yi dün A takımla antrenmana çıkararak, bir anlamda genç oyuncunun performansını ödüllendirmiş oldu.

  • Ahmet Sivri, geçen sezon formasını giydiği Kıbrıs ekibi Yenicami A ve A2 takımında çıktığı 52 maçta 66 gol kaydetmişti.

10 numaranın hakkını veriyor

Attığı frikik golleriyle U21 takımında giydiği 10 numaralı formanın hakkını veren Ahmet Sivri, genç futbolcular arasında sarı-kırmızılı taraftarları en çok heyecanlandıran isim olarak ön plana çıktı.

Ahmet Sivri'nin attığı şık gollerden bazıları;


#Ahmet Sivri
#Galatasaray
6 yıl önce