|

Galatasaray'ın rakiplerinden olay paylaşımlar

Galatasaray'ın D Grubu'ndaki rakipleri Lokomotiv Moskova ile Schalke 04 arasında sosyal medyada olay bir diyalog yaşandı. Son hafta birbirleriyle karşılaşacak ve bu maçın sonucuyla sarı-kırmızılıların Avrupa Ligi’ne gidip gidemeyeceğine etki edebilecek iki takım arasındaki mesajlaşmanın 'şike' iması içermesi büyük tepki çekti.

Haber Merkezi
09:07 - 29/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:04 - 29/11/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Lokomotiv Moskova, Galatasaray galibiyetiyle Avrupa Ligi şansını son haftaya taşıdı.
Lokomotiv Moskova, Galatasaray galibiyetiyle Avrupa Ligi şansını son haftaya taşıdı.

Galatasaray, Lokomotiv Moskova'ya 2-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma şansını kaybetti. Karşılaşmanın ardından grubun diğer takımı Schalke 04 sosyal medya hesabı Rus ekibini etiketleyerek "Lokomotiv'in galibiyetiyle üst tura yükseldik" ifadelerini kullandı.

"Ne yapacağınızı biliyorsunuz!"

Lokomotiv Moskova da bu paylaşıma "Önemli değil dostlar, 11 Aralık'ta ne yapacağınızı biliyorsunuz" şeklinde imalı bir karşılık verdi. İki kulüp arasındaki mesajlaşma Schalke’nin gülen yüz ve el sıkışma emojileriyle sona erdi.

Son hafta birbirleriyle karşılaşacak iki takım arasındaki bu diyalog sarı-kırmızılı taraftarların büyük tepkisini çekti.

  • Bilindiği üzere son hafta maçları UEFA Avrupa Ligi'ne gidecek ekibi belirleyecek. 11 Aralık'ta oynanacak grubun son maçlarında Porto, Galatasaray'ın konuğu olurken; Schalke 04 sahasında Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak.

İşte Schalke ile Lokomotiv arasında geçen ve şike iması içeren o diyalog;




#Lokomotiv Moskova
#Schalke 04
#Galatasaray
5 yıl önce