|

Galatasaray'ın teklifi Arsenal'ı şaşırtmış

Roberto Mancini ve Cesare Prandelli dönemlerinde Joel Campbell'ın transferi için Arsenal'in kapısını çalan Galatasaray'ın İngiliz devi ile yaptığı görüşmelerin detayları ortaya çıktı!

11:40 - 17/01/2015 Cumartesi
Güncelleme: 11:43 - 17/01/2015 Cumartesi
Diğer

Transfer itirafını yapan isim ise Joel Campbell'ın menajeri / danışmanı Joaquim Batica oldu. Portekiz'de verdiği özel bir röportajda Campbell'in transferi için Benfica'nın yanı sıra Türkiye'den Galatasaray ile de uzun bir süre görüşme halinde olduklarını ifade eden Batica, "Benfica, Campbell için çok cazip bir teklif sundu ancak bu teklif Arsenal tarafından geri çevrildi. Benfica'nın ardından Galatasaray da Campbell için istekliydi ancak Türk kulübü oyuncumuz için satın alma opsiyonlu düşük bir miktarlı kiralık teklifini önerdi, bizi şaşırtan bir teklifti. Wenger'in böyle bir duruma izin vermeyeceğini biliyorduk" şeklinde konuştu.


Olivier Giroud, Danny Welbeck ve Yaya Sanogo gibi isimlerin yanında yedek kulübesine mahkum olan Joe Campbell hakkında açıklamalarda bulunan Arsene Wenger ise "Jose bizimle kalacak ve hem bizim hem de kendi gelişimine katkı sağlayacak. Şu anda transfer ile ilgili görüşmelerde bulunmak ya da konuşmak yersiz" ifadelerini kullandı.

(Sporx)

#Galatasaray
#Joe Campbell
#Arsenal
9 yıl önce