|

Galatasaray'ın yeni futbol aklı belli oldu: İtalyan futbol adamı İstanbul'da

Galatasaray'da önceki günlerde başkanlık danışmanlığı görevi için Luis Campos ile anlaşılmıştı. Sarı kırmızılılar, futbol direktörlüğü görevi için de İtalyan futbol adamı Pasquale Sensibile'yi İstanbul'a getirdi.

21:30 - 16/02/2022 Çarşamba
Güncelleme: 23:09 - 16/02/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Pasquale Sensibile - İtalyan futbol direktör
Pasquale Sensibile - İtalyan futbol direktör

Galatasaray'da yönetim futbol direktörlüğü görevi için İtalyan futbol adamı Pasquale Sensibile ile anlaştı.

Sarı kırmızılılara yakınlığıyla bilinen gazeteci Haluk Yürekli, Galatasaray'ın 50 yaşındaki futbol adamı Sensibile'yi İstanbul'a getirdiğini duyurdu.


Öte yandan Sensibile’nin yanında bir de scout getirdiği, gelen ismin sarı-kırmızılı takımda scout şefi olarak çalışacağı iddia edildi. Yeni şef yıllık 60 bin Euro karşılığında görev yapacak. Galatasaray’ın scout şefi olan ve uzun yıllardır bu işi sürdüren Emre Utkucan’ın yurtiçine, yeni gelen ismin ise yurtdışına bakacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.


Pasquale Sensibile kimdir, nereli, kaç yaşında?
  • İtalyan futbol adamı Pasquale Sensibile, 50 yaşında. Eski bir futbolcu olan Sensibile, Novara, Sampdoria, Mantova, Trapani ve Alessandria gibi takımlarda sportif direktörlüğü görevinde bulunmuştu. Sensibile son olarak ise Roma'da çalışmış ve İtalyan ekibinde oyuncu izleme görevinde bulunmuştu.



#Galatasarasy
#Luis Campos
#Pasquale Sensibile
2 yıl önce