|

Galatasaray'ın yeni 'Melo'su: Matias Kranevitter

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da orta sahaya yapılacak takviye için görüşmeler sürüyor. Sarı kırmızılılar Melo'nun yerine aldığı Donk'u takımdan göndermeye hazırlanırken yerine alacağı oyuncuyu da belirledi.

Yeni Şafak
14:15 - 7/06/2016 Salı
Güncelleme: 11:24 - 7/06/2016 Salı
Diğer
Galatasaray Matias Kranevitter için Atletico Madrid'le görüşüyor.
Galatasaray Matias Kranevitter için Atletico Madrid'le görüşüyor.

UEFA'nın finansal kıskacında olan Galatasaray, kendisi gibi UEFA'nın kontrolünde olan Roma'nın transferde izlediği yolu takip edecek. İki sezon önce bonservis ödemek yerine Salih Uçan'ı Fenerbahçe'den kiralayan, geçen sezon Paris Saint Germain'den Lucas Digne, Manchester City'den Dzeko ve Ocak ayında da Monaco'dan El Shaarawy'i kiralık olarak kadrosuna katan İtalyan kulübü, futbolcuların ağır bonservis bedellerini ödemekten kaçınmış ve zararını azaltmıştı.



Orta sahaya Arjantinli

Aynı planı uygulayacak olan Galatasaray'da şimdi ilk hedef Melo karakterinde bir oyuncuyu kadroya katmak. Sabah'ın haberine göre; Atletico Madrid'in geçen sezon başında River Plate'den transfer ettiği ve 6 aylığına River'da oynatıp Ocak ayında kadrosuna kattığı Matias Kranevitter'in gelecek sezon kiralanacağını öğrenen yönetim, İspanyol kulübüne oyuncunun şartlarını sordu. İkili mücadelelerde Melo'yu hatırlatan Kranevitter için temaslar sürüyor.










#Matias Kranevitter
#Galatasaray
#Atletico Madrid
8 yıl önce